ΑΠΟΕΛ: Θέλει νίκη μετά από ένα μήνα

Αρκετός χρόνος για τον ΑΠΟΕΛ χωρίς νίκη και όλοι στην οικογένεια των γαλαζοκιτρίνων δεν θέλουν να συνεχιστεί αυτό το αρνητικό σερί. Η τελευταία νίκη των παικτών του Γιώργου Δώνη ήταν κόντρα στην Ανόρθωση 5/12 με 1-0 μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με γκολ του Τζιμπούρ.

Από τότε οι γαλαζοκίτρινοι της πρωτεύουσας έδωσαν ακόμη δυο παιχνίδια έχοντας μια ισοπαλία 4-4 κόντρα στην ΑΕΚ μέσα στο

ΓΣΠ και μια ήττα από τον Ερμή με 2-1 στο Δασάκι Άχνας. Τώρα κόντρα στην Αγία Νάπα θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και να συνεχίσουν το έργο τους προς την κατάκτηση του τίτλου. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού να δείξουν σοβαρότητα και συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πάρουν το τρίποντο.

Η Αγία Νάπα έδειξε πως αποτελεί σκληρό καρύδι για όλους τους αντιπάλους. Έτσι κι’ αλλιώς δεν έχει τίποτα να χάσει. Είναι το αουτσάιντερ στον αγώνα και ότι καταφέρει να πάρει θα είναι θετικό στην προσπάθεια τους που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα οι γαλαζοκίτρινοι θα γνωρίζουν και τα αποτελέσματα των σημερινών ντέρμπι Απόλλων-ΑΕΛ και Ανόρθωσης-Ερμή και σίγουρα απώλειες τόσο του Απόλλωνα αλλά και του Ερμή θα κάνει λίγο πιο εύκολο το έργο των «πορτοκαλί».

Εύκολο υπό την έννοια πως οι παίκτες του Δώνη δεν θα έχουν το άγχος του πρέπει να κερδίσω δίνοντας τους την ευκαιρία να κάνουν το δικό τους παιχνίδι της υπομονής και της συγκέντρωσης. Όπως και να έχουν τα πράγματα ο ΑΠΟΕΛ επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες όποια και αν είναι τα αποτέλεσμα των σημερινών ντέρμπι. Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να δώσει και πάλι χαρά στους φίλους της ομάδας οι οποίοι την επιζητούν από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα