ΑΠΟΕΛ: Τελευταία φορά την περίοδο 2009-10

Ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από δυο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα κάτι που του αφαίρεσε το προβάδισμα των πέντε βαθμών που είχε από τον Απόλλωνα.

Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι με την ΑΕΚ, εξήλθαν ισόπαλοι 4-4 κάτι που άφησε ικανοποιημένους τους φίλους της ομάδας από τα τέσσερα γκολ αλλά όχι από το τελικό αποτέλεσμα. Τότε ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε ότι

η ομάδα του είχε προβλήματα στον αμυντικό τομέα, ωστόσο δεν μπόρεσε να το βελτιώσει με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Ερμή στην αμέσως επόμενη αγωνιστική με 2-1. Πλεόν κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τον ΑΠΟΕΛ και νέα απώλεια θα είναι πλήγμα για τους «γαλαζοκίτρινους» αφού θα δώσουν το δικαίωμα στον Απόλλωνα να ξεφύγει μόνος στην πρώτη θέση, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες να μειώσουν από την δεύτερη θέση.Το έργο για τον ΑΠΟΕΛ φαντάζει εύκολο καθώς αντιμετωπίζει την Αγία Νάπα στο ΓΣΠ, ωστόσο το συγκρότημα του Γιώργου Κοσμά έδειξε μεγάλες δυνατότητες στα τελευταία παιχνίδια, κερδίζοντας την Ομόνοια μέσα στο γήπεδο της και αποσπώντας ισοπαλία από Ερμή και ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη γνωρίζουν ότι η νίκη είναι αδιέξοδο και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και σοβαρότητα για να πάρουν το ζητούμενο.

Τελευταία φορά που ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια ήταν την περίοδο 2009-10. Τότε στις τελευταίες δυο αγωνιστικές γνώρισε δυο συνεχόμενες ήττες από Απόλλων(2-0) και Ομόνοια(1-2), ενώ στην πρώτη αγωνιστική δέχθηκε και τρίτη από τον αιώνιο αντίπαλο με 1-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα