ΑΠΟΕΛ: Τα ερωτηματικά και οι σίγουροι.

Η λογική λέει ότι ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο ότι ο Τόρτσεν Φινκ θα διατηρήσει τους ίδιους ποδοσφαιριστές που επέλεξε στο αιώνιο ντέρμπι. Κάθε παιγνίδι είναι διαφορετικό, κάθε αντίπαλος έχει τις δικές του αδυναμίες και κάπως έτσι προσεγγίζει τα παιγνίδια ο Φινκ.

Για παράδειγμα στο προηγούμενο ματς προτιμήθηκε στο αριστερό φτερό ο Αλεξάνδρου. Την ίδια στιγμή είναι σε θέση να αγωνιστούν στη θέση αυτή οι Εφραίμ και Αλωνεύτης.

Δύο πολύ ποιοτικές επιλογές

που δίνουν την άνεση στον Γερμανό τεχνικό να κάνει την καλύτερη επιλογή.

Ερωτηματικό υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, εκεί που ο Καρλάο δείχνει έξω από τα νερά του το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται να μείνει στον πάγκο για να αγωνιστεί ο Κακά.

Κάτι ανάλογο μπορεί να προκύψει και στον άσσο, αφού ο Διονύσης Χιώτης κόντρα σε Ομόνοια και Ανόρθωση δέχτηκε δύο εύκολα γκολ και δεν θα είναι έκπληξη να αγωνιστεί ο Κίσσας.

Επί της ουσίας αυτοί που θεωρούνται σίγουροι για μια θέση στην ενδεκάδα είναι οι Αμορίν, Σέρτζιο και Αντωνιάδης στην άμυνα, Μοράις και Λάνιγκ στη μεσαία γραμμή, ο Χαραλαμπίδης που θα καλύψει το δεξί φτερό και οι Ντε Βινσέντι-Τζιμπούρ. Για τις υπόλοιπες θέσεις όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά…

Keywords
Τυχαία Θέματα