ΑΠΟΕΛ: Στο ΓΣΖ για το τρίποντο

Αυτός είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Οι γαλαζοκίτρινοι στη δεύτερη έξοδος τους στην Λάρνακα (πρώτη ήταν με τον Ερμή), θέλουν τη δεύτερη (τρίτη σερί νίκη) για να παραμείνουν στην κορυφή και από την άλλη να αφήσουν από τώρα πίσω τους την ομάδα την ομάδα της Λάρνακας.

Βέβαια το έργο τους δεν θα είναι εύκολο κόντρα στους Λαρνακείς. Κόντρα στον Ερμή υπήρχε διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας και φάνηκε και από το τελικό

αποτέλεσμα.

Τώρα οι ποδοσφαιριστές του Τιμούρ Κετσπάγια θα βρουν στο δρόμο τους την ομάδα που πέρυσι σε τέσσερεις αγώνες τη κέρδισαν μόνο μια φορά και αυτή στην έδρα της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Τότε σκόρερ ήταν ο νυν γενικός διευθυντής της ομάδας Γκουστάβο Μαντούκα.

Στόχος της ομάδας της πρωτεύουσας στη δεύτερης της έξοδο είναι η νίκη. Μια νίκη η οποία θα επιτρέψει στους ποδοσφαιριστές να κοιτάξουν με πιο καθαρό μυαλό τον αγώνα που ακολουθεί για το Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Σάλκε. Ωστόσο για την ώρα υπάρχει μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό και πως θα ξεπεραστεί το εμπόδιο της ομάδας της Λάρνακας.

Keywords
Τυχαία Θέματα