ΑΠΟΕΛ: Στην πρίζα...

Από τη στιγμή που ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να φτάσει στο ζητούμενο που ήταν το γκολ, απέναντι στη Βαρντάρ το βράδυ της Τρίτης, είναι λογικό στην ομάδα να επικρατεί προβληματισμός, αλλά και στη διοίκηση και κατ’ επέκταση στον κόσμο ανήσυχη ηρεμία.

Άπαντες αναμένουν, σε πέντε βράδια από σήμερα, η ομάδα να παρουσιαστεί σαφώς βελτιωμένη και να επιβάλει την ανωτερότητά της στην έδρα της αντιπάλου. Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, στον ΑΠΟΕΛ

δεν έχουν πολλές επιλογές από το να κυνηγήσουν το γκολ, απ' τη στιγμή που δεν το πέτυχαν στο ΓΣΠ. Βεβαίως, όλοι αναγνωρίζουν ότι οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν το πάνω χέρι, δημιούργησαν και έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες, όμως όταν δεν έρχεται το γκολ, τα πάντα περνούν σε δεύτερη μοίρα.
Ο Ντομίνγκος Πασιένσια γνωρίζει πολύ καλά ότι δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει, αφού μόνο με νίκη ή με ισοπαλία με γκολ η ομάδα του θα περάσει στην επόμενη φάση. Και αυτό το γεγονός προσθέτει μεγαλύτερη πίεση τόσο στον ίδιο όσο και στους ποδοσφαιριστές του. Γιατί, ουαί και αλίμονο εάν ο ΑΠΟΕΛ δεν καταφέρει να πετύχει στον μεγάλο του στόχο, αφού είναι δεδομένο ότι οι εξελίξεις στον Αρχάγγελο θα είναι αρκετές και κανείς προς το παρόν δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιοι θα πληρώσουν το μάρμαρο ενός ενδεχόμενου αποκλεισμού. Όλα αυτά είναι λογικό να στριφογυρίζουν στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι, έχει πέσει με το καλημέρα στα βαθιά. Σαφώς και ο κ. Πασιένσια έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης, αφού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν είχαν οι προκάτοχοί του.

Keywords
Τυχαία Θέματα