ΑΠΟΕΛ: Σημαντικές οι απουσίες, σημαντικότερη η νίκη

Σε πέντε ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόρστεν Φίνκ για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ερμή. Μπορεί οι απουσίες αυτές να είναι σημαντικές για τον Γερμανό τεχνικό αφού μιλάμε για ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η ομάδα της πρωτεύουσας να πάρει τη νίκη.

Μια νίκη που ίσως φέρει και ανακατατάξεις στη βαθμολογία αφού ο πρωτοπόρος Απόλλωνας θα τα πει στο ΓΣΠ με την Ομόνοια.

Ο Τόρστεν

Φινκ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Καρλάο, Μοράις, Σέρτζιο και Ντε Βινσέντι, ενώ εκτός θα είναι και ο τραυματίας Πιέρος Σωτηρίου.

Οι τέσσερεις από τους πέντε ποδοσφαιριστές είναι της βασικής ενδεκάδας των γαλαζοκιτρίνων και ο Γερμανός τεχνικός καλείται να βρει τους κατάλληλους αντικαταστάτες ούτως ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Δύσκολο το επιχείρημα του ωστόσο στους γαλαζοκίτρινους τονίζουν συνεχώς πως διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα και όποιος βρίσκεται σ’ αυτό έχει αρκετές ικανότητες.

Το στοίχημα πλέον του Γερμανού τεχνικού είναι η ομάδα του να νικήσει και απουσίες και Ερμή. Αν το πετύχει θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στον στόχο της όπου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στα ευχάριστα για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως ο Ούρκο Πάρντο προπονήθηκε χθες σε φουλ ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι Βέλγοςισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται ξανά στη διάθεση του μετά και τον τραυματισμό του κόντρα στην Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα