ΑΠΟΕΛ: Σηκώνει μανίκια ο Δώνης

Μετά το χθεσινό ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό με την Βιτόρουλ.

Στην απογευματινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα δουν για πρώτη φορά και το νέο αφεντικό τους. Οι παλιοί θα τα ξανά πουν μαζί του, οι νέοι θα γνωρίσουν τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος θα σηκώσει μανίκια προκειμένου να προετοιμάσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται

για τον κρίσιμο επαναληπτικό με τους Ρουμάνους.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θα ριχτεί με τα μούτρα στη δουλειά για να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών και να τους πείσει για τις πραγματικές δυνατότητες τους. Επίσης, θα θελήσει να προσθέσει νέα στοιχεία στην τακτική και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Σαφώς και θα είναι δύσκολο μέσα σε λίγες ημέρες να περάσει τη φιλοσοφία του, όμως, θεωρείται δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να το κάνει.

Τώρα, όσον αφορά στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στον επαναληπτικό ο κ. Δώνης θα τα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες. Μέσα από τους μαγνητοσκοπημένους αγώνες και τις προπονήσεις θα καταλήξει στους πιο έτοιμους για τον αγώνα της χρονιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα