ΑΠΟΕΛ: Προσγειώθηκαν στην κυπριακή πραγματικότητα

Μετά το σπουδαίο αποτέλεσμα με την Ντόρτμουντ ο ΑΠΟΕΛ, προσγειώθηκε στην Κυπριακή πραγματικότητα. Με σπουδαία εμφάνιση και μπόλικο πάθος από τους ποδοσφαιριστές, είχε αποτέλεσμα την ευρεία νίκη επί της Πάφου.

Ασφαλώς υπήρχε η κούραση απο την μεγάλη προσπάθεια στην Γερμανία , όμως αυτή την φορά ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε καμία σχέση απο τις προηγούμενες εμφανίσεις

του. Υπήρχε διάθεση , κίνηση, δημιουργία αρκετών φάσεων και φυσικά αποτελεσματικότητα. Ήταν μια εμφάνιση που έστειλε ενθαρυντικά μηνύματα ενόψει της συνέχειας. Η ψυχολογία έφτασε στο ζενίθ και επέστρεψε ο ενθουσιασμός , ίσως για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν όσον αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις.

Το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ είναι να συνεχίσει να βγάζει την ποιότητα του στο γήπεδο. Η σταθερότητα άλλωστε στην προσπάθεια για την κατάκτηση του 6ου σερί τίτλου είναι επιτακτική. Πέραν από τη νίκη σημαντική είναι η ραγδαία άνοδος της απόδοσης του Μίκαελ Ποτέ που σκοράρει ακατάπαυστα και δείχνει ότι βρήκε τον παλιό , καλό του εαυτό. Η αξία του είναι αναμφισβήτητη και σίγουρα περιμένουν ακόμη περισσότερα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ζαχίντ για ακόμη μια φορά έκανε αρκετή δουλειά, ενώ ενθαρρυντικά μηνύματα έστειλαν με την παρουσία τους οι Μηνάς Αντωνίου και Ανδρέας Μακρής, με τον τελευταίο μάλιστα να πετυχαίνει δυο γκολ, στα δέκα λεπτά που αγωνίστηκε. Άλλωστε ο Γιώργος Δώνης είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί όλους τους ποδοσφαιριστές του και το γεγονός ότι δηλώνουν πανέτοιμοι ποδοσφαιριστές , που δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής αυτό είναι πολύ σημαντικό. Στο σύνολο τους οι ποδοσφαιριστές έδωσαν όσα θα έπρεπε στο γήπεδο.

Υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και η ξεκούραση είναι σημαντική ενόψει του αιώνιου ντέρμπι με την Ομόνοια, που ο ΑΠΟΕΛ θα επιχειρήσει να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη σε αγώνα ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα