ΑΠΟΕΛ: Πότε θα ανακάμψει;

Ο τραγικός απολογισμός του ΑΠΟΕΛ τον τελευταίο ενάμιση μήνα παραπέμπει σε ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία της. Μόλις δυο βαθμούς μάζεψαν οι «γαλαζοκίτρινοι» με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν στη 2η θέση, τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Παρόλα αυτά η αισιοδοξία για κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζει να υφίσταται. Το ανέφερε και ο Πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης σε πρόσφατες δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο.

Η

πιο πάνω αισιοδοξία πηγάζει καταρχάς από την ποιότητα της ομάδας και -κατά δεύτερο λόγο- ελέω της μικρής διαφοράς από την πρώτη θέση. Οι τρεις βαθμοί είναι ανατρέψιμοι και το έζησαν πρόσφατα στον ΑΠΟΕΛ, αφού η διαφορά του +5 εξανεμίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η αντίδραση θα έρθει αναπόφευκτα, όμως, το πότε είναι αυτό που απασχολεί. Οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών και οι τραγικές εμφανίσεις δεν αρμόζουν στην κλάση τους.

Η κατάλληλη στιγμή να αποδείξουν τι αξίζουν έφθασε. Στα 15 παιγνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί ο μαραθώνιος, καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, να κλείσουν τα αυτιά τους στην όποια αμφισβήτηση και μαζί με τον νέο τεχνικό να οδηγήσουν την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα