ΑΠΟΕΛ: Πλέον ο Δώνης έχει ξεκάθαρη άποψη

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε μεν ένα τίτλο, το σούπερ καπ, όμως βγήκαν πάρα πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από την ήττα που γνώρισε από τον Απόλλωνα.

Ο Γιώργος Δώνης έκανε τους πειραματισμούς του, έδωσε χρόνο σε κάποιους παίκτες για να δει κατά πόσο μπορούν να προσφέρουν και πλέον έχει ξεκάθαρη άποψη για το μέλλον κάποιων στον Αρχάγγελο.

Ο Εμπεσίλιο φρόντισε να βάλει τέλος στην αμφισβήτηση όσον αφορά την αξία του, αφού η εμφάνισή του ήταν τέτοια, που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Έλληνα

τεχνικό.

Ο Μηνάς Αντωνίου πήρε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι χρόνο συμμετοχής και έδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας όταν και εφόσον χρειαστεί, παρόλο που είναι μεσοεπιθετικός, ενώ και ο Όρ ήταν εξαιρετικός, ουσιαστικός και έστειλε τα δικά του μηνύματα εν όψει της συνέχειας.

Υπάρχουν όμως και παίκτες που δεν ανταποκρίθηκαν όπως ο ίδιος ο Δώνης ανέμενε στο διάστημα που αγωνίστηκαν.

Ο Φαρίας, για παράδειγμα, αν και είχε κάποια καλά διαστήματα, έδειξε πως δεν μπορεί να βοηθήσει στον καλύτερο δυνατό βαθμό, αφού ανασταλτικά ταλαιπωρήθηκε τα μέγιστα από τους γρήγορους επιθετικούς του Απόλλωνα.

Δεν μπόρεσε να αναχαιτίσει σωστά από τον κεντρικό διάδρομο, έκανε αρκετές λάθος επιλογές, όμως έχει το ελαφρυντικό ότι αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Εάν θα υπάρξει και 2ο, θα το αποφασίσει φυσικά ο Γιώργος Δώνης.

Παράλληλα, προβλημάτισε ο Πάρντο, που έχει ευθύνη τουλάχιστον στο 1ο γκολ. Φάνηκε η αγωνιστική του απραξία, αφού δεν ήταν σε καλή κατάσταση, όμως η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη.

Ανούσιος ο Ποτέ, που πήρε χρόνο συμμετοχής, με τον Αφρικανό όμως να προέρχεται από τραυματισμό και θα χρειαστεί παιχνίδια για να βρει ρυθμό.

To 3-5-2 του Γιώργου Δώνη, με βάση τους παίκτες που επέλεξε, δεν λειτούργησε θετικά και θα πρέπει να το δούμε με τις βασικές επιλογές του Έλληνα τεχνικού για να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα.

Τέλος ο ΑΠΟΕΛ έδειξε σ' ένα ακόμα παιχνίδι πως θέλει ενίσχυση. Επιθετικά ήταν ανεπαρκής και του λείπει ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά και θα μπορεί να σκοράρει.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θέλει ποδοσφαιριστή που να μπορεί να διεμβολίζει την αντίπαλη άμυνα αφού η μοναδική αξιόπιστη λύση είναι ο Εφραίμ.

Μεσοαμυντικά έχει επίσης θέματα αφού ο Μοράις μεγαλώνει. ο Φαρίας δεν έχει την ποιότητα του Πορτογάλου και αυτό προβληματίζει τον Έλληνα τεχνικό βλέποντας και τον Σόουζα να μην είναι έτοιμος ενώ δεν παίζουν στην ίδια θέση.

Οι επόμενες μέρες πάντως είναι κρίσιμες και αναμένεται ο ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει σε αποδεσμεύσεις και προσθήκες εάν θέλει και φέτος να διατηρήσει τα σκήπτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα