ΑΠΟΕΛ: Πιέρος ή Σέρινταν ο αντί-Τζεμπούρ;

Ρίισε, Τζεμπούρ και Μοράις δίνουν βαθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στον ΑΠΟΕΛ αφού σκόραραν καθοριστικά γκολ σε κρίσιμα παιχνίδια.

Ριίσε και Μοράις θα βρίσκονται στην αρχική ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Αλγερινός είναι τιμωρημένος λόγω καρτών αλλά και τραυματίας μετά από το παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο έκτος σε λεπτά συμμετοχής της ομάδας και πρώτος σκόρερ

των γαλαζοκιτρινων έδειξε πόσο σημαντικός είναι για τον ΑΠΟΕΛ το τελευταίο διάστημα αφού η παρουσία του στην κορυφή της επίθεσης δίνει λύσεις στο σκοράρισμα. Η απουσία του βάζει στην πρίζα τους Πιέρο Σωτηρίου και Σίλιαν Σέρινταν αφού είναι και οι μοναδικοί που μπορούν να πάρουν την θέση στην κορυφή της επίθεσης τη δεδομένη στιγμή. Φαβορί για να πάρει τη θέση είναι ο Ιρλανδός, ωστόσο υπάρχει σενάριο που θέλει και τους δυο στην αρχική ενδεκάδα.

Εάν ο Τόρστεν Φινκ κρίνει ότι ο Στάθης Αλωνεύτης τότε θα αγωνιστεί στα φτερά, με τον Σέρινταν να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Εάν όχι, ο Ιρλανδός θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ο νεαρός Κύπριος διεθνής θα αγωνιστεί σαν προωθημένος. Βεβαίως μόνο ο Γερμανός τεχνικός γνωρίζει το πλάνο που θα ακολουθήσει, με πολλά σενάρια να βρίσκονται στο τραπέζι αυτή τη στιγμή εξ αιτίας των πολλών απουσιών, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα