ΑΠΟΕΛ: Όταν το βάθος του πάγκου παίζει μπάλα

Μαζεμένα τα αγωνιστικά προβλήματα για τον ΑΠΟΕΛ και τον προπονητή του Τιμούρ Κετσπάγια ενόψει Άρη. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων εκεί που μετρούσε την Πέμπτη επιστροφές είδε την Παρασκευή και τον Αμορίν να μένει τελικά εκτός αποστολής ενόψει του σημερινού αγώνα.

Έτσι ο αριθμός των απουσιών ενόψει «ελαφράς ταξιαρχίας», έφτασε στους έξι. Αστίθ, Αμορίν, Αντωνιάδης, Αλεξάνδρου, Βινίσιους και Σωτηρίου οι τραυματίες αλλά και ο ανέτοιμος Πάρντο.

Ωστόσο ήρθε η ώρα απλά για να επιβεβαιώσει ο ΑΠΟΕΛ

αλλά και η τεχνική ηγεσία στης ομάδας πως οι γαλαζοκίτρινοι είναι η πιο γεμάτη ομάδα του πρωταθλήματος με αρκετό βάθος στον πάγκο αλλά και ποιότητα.

Οι αγώνες των γαλαζοκιτρίνων θα είναι αρκετοί αφού στη μέση είναι και το Γιουρόπα Λιγκ με την ομάδα της Λευκωσία να ψάχνει για την διάκριση. Θα χρειαστούν αρκετοί ποδοσσφαιριστές κυρίως από τον πάγκο για να βοηθήσουν την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της.

Αυτό αναμένεται να γίνει και σήμερα κόντρα στον Άρη με τον Κετσπάγια να ρίχνει στη «μάχη», ποδοσφαιριστές του πάγκου. Θα είναι και μια ευκαιρία για τους ίδιους να αποδείξουν πως δίκαια βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας και να αρπάξουν την ευκαιρία που θα τους δώσει σήμερα ο τεχνικός της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα