ΑΠΟΕΛ: Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά…

Όλα κινούνται σε ρυθμούς Βάρνταρ στον «Αρχάγγελο» με τον Πασιένσια να έχει ήδη αποφασίσει σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες που θα εμπιστευτεί.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο χρόνος πριν από το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιγνίδι του ΑΠΟΕΛ φτάνει στο τέλος του και ο Ντομίνγκος Πασιένσια σε μεγάλο βαθμό δείχνει να έχει αποφασίσει τόσο για την τακτική που θα ακολουθήσει όσο και για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα

βρεθούν στην ενδεκάδα που θα παρατάξει. Μέσα από τις τελευταίες προπονήσεις θα οριστικοποιηθούν τα πλάνα του. Στο προχθεσινό φιλικό με τη Δόξα μπορεί να μη φανέρωσε με ακρίβεια τους 11 ποδοσφαιριστές που θα εμπιστευτεί την ερχόμενη Τρίτη, αλλά φρόντισε να δώσει σε όλους τους παίκτες χρόνο συμμετοχής. Τα ερωτηματικά για τις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού αφορούν τη μεσοεπιθετική γραμμή, εκεί που θόλωσε κάπως τα νερά αφού χρησιμοποίησε στο τελευταίο 25λεπτο τους Πιατκόφσκι, Βάντερ και Στίλιτς. Παίκτες που θεωρητικά θα έχουν θέση στους πρώτους έντεκα.

Στην άμυνα οι Σέρτζιο, Αστίθ, Καρλάο και Αντωνιάδης έχουν σχεδόν σίγουρες θέσεις, όπως και οι Μοράις - Μακρίδης στη μεσαία γραμμή. Αν θα είναι ο Στίλιτς ή ο Ντε Βινσέντι ο παίκτης που θα συμπληρώσει την τριπλέτα στον άξονα, θα διαφανεί στις επόμενες προπονήσεις.

Ο Αργεντινός πάντως δοκιμάστηκε στο αριστερό φτερό στο προχθεσινό φιλικό και ίσως να είναι προμήνυμα από τον Πασιένσια για πού τον προορίζει. Ερωτηματικό υπάρχει και στη θέση του τερματοφύλακα αφού ο Κοδίνα δεν προλαμβάνει ενώ ο Βάτερμαν ακόμα να μπει στις προπονήσεις της ομάδας. Απομένει ο Κίσσας που για την ώρα έχει τον πρώτο λόγο. Ζητούμενο βέβαια γι' αυτούς που θα αγωνιστούν είναι να δικαιώσουν τον προπονητή τους και να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης. Στο φιλικό με τη Δόξα ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πως διαθέτει ομάδα με πολύ μεγάλες προοπτικές. Υπάρχει τεράστιο βάθος σε σημαντικές θέσεις, ενώ αρκετοί νέοι παίκτες παρουσίασαν μέρος της ποιότητάς τους. Το μοναδικό στοιχείο που χρήζει βελτίωσης είναι η ομοιογένεια.
Αρχίζει η προπώληση

Στη διάθεση του κόσμου θα τεθούν από σήμερα τα εισιτήρια του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης. Υπενθυμίζεται ότι έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι όπως γνωστοποίησε χθες η διοίκηση ξεπέρασαν τους έξι χιλιάδες. Με δεδομένο ότι απομένουν ακόμα πέντε ημέρες μέχρι την αναμέτρηση με τη Βάρνταρ, ο αριθμός αναμένεται να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, συνεχίζεται, μέχρι και τις 13/07, η περίοδος μετακίνησης κατόχων εισιτηρίων διαρκείας. Από τις 14/07 όλες οι υπόλοιπες θέσεις θα απελευθερωθούν και θα τεθούν στη διάθεση των φίλων της ομάδας.
Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, μέσω ανακοίνωσης, «επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη συμπαράστασή του και τον καλεί να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, την ερχόμενη Τρίτη 14/07 στις 20:00, για το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι στη FK Vardar».

Keywords
Τυχαία Θέματα