ΑΠΟΕΛ: Οι δηλώσεις των παικτών

Δείτε τι δήλωσαν μετά την ήττα από τον Αστέρα οι Χαραλαμπίδης και Μοράις. Ο αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δεν θα μπορούσε να μην κάνει αναφορά και στη προσωρινή διακοπή του αγώνα. "Είναι πολύ λυπηρό αυτό που έγινε", η δήλωση του Χαραλαμπίδη.

Οι δηλώσεις του Χαραλαμπίδη:

«Είναι ένα παιχνίδι, δύο όψεων. Στο α' μέρος μπήκαμε καλύτερα αν και το 2-0 δεν αντικατοπτρίζει την απόλυτη εικόνα του παιχνιδιού. Είναι πολύ λυπηρό, αυτό που έγινε στην επανάληψη. Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Έχουμε στόχους για το πρωτάθλημα, έχουμε δύσκολο μήνα μπροστά

μας, πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίρνουμε τους 3 βαθμούς. Πάντοτε κρινόμαστε μέσω του αποτελέσματος. Αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα, το σκορ και αυτό που κάνει τη διαφορά. Κάποιες φορές είναι υπέρ σου κάποιες όχι. Το λυπηρό είναι αυτό που έγινε στην επανάληψη. Από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στην Τρίπολη, ήταν απίστευτη η φιλοξενία. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε εύκολα. Είναι κρίμα αυτά που έγιναν για το ποδόσφαιρο μας, κυρίως στην Ευρώπη».

Οι δηλώσεις του Νούνο Μοράις:

«Είναι αλήθεια δεν μπήκαμε καλό στο πρώτο μέρος αλλά στο β' ημίχρονο με αυτά που συνέβησαν δεν μας βοήθησαν να συγκεντρωθούμε και να επανέλθουμε. Είναι λογικό τώρα να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο πρωτάθλημα, όμως σε ότι αφορά το Γιουρόπα Λιγκ, μένουν ακόμα δύο παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα