ΑΠΟΕΛ: Ο Υπεύθυνος εγκαταστάσεων Μουσείου τοποθετείται

Ο Υπεύθυνος εγκαταστάσεων του Μουσείου ΑΠΟΕΛ Μιχάλης Πουργουρίδης με γραπτή του επιστολή τοποθετείται για τα γνωστά γεγονότα των τελευταίων ημερών που αφορούν το Μουσείο.

Αναλυτικά η επιστολή

Μετά τα τελευταία γεγονότα και την προσπάθεια άδικης σπίλωσης τόσο του Προέδρου όσο και του νέου ΔΣ του Σωματείου ΑΠΟΕΛ θα ήθελα να δηλώσω τα εξής.

Το νέο ΔΣ αποφάσισε την δημιουργία επιτροπής

η οποία θα ασχολείται με τις εγκαταστάσεις του Σωματείου και μια γενική ανακαίνιση του οικήματος.

Όπως γνωρίζετε στον πάνω όροφο του οικήματος κατασκευάζεται το Μουσείο ΑΠΟΕΛ. Θεωρούμε παντελώς λανθασμένη την μη εμπλοκή του ΔΣ στην κατασκευή και τις αποφάσεις που αφορούν το μουσείο, από την στιγμή που γίνεται σε χώρο του οικήματος που ανήκει στο Σωματείο ΑΠΟΕΛ και θα χρησιμοποιηθούν τρόπαια, λάβαρα κειμήλια και άλλα περουσιακά στοιχεία του Σωματείου ΑΠΟΕΛ.

Σκοπός ήταν όλες οι εργασίες στο Μουσείο καθώς και όλες οι αποφάσεις ως προς τον τρόπο λειτουργίας του Μουσείου ΑΠΟΕΛ να γίνονταν με την σύμφωνη γνώμη και έλεγχο της επιτροπής και κατά επέκταση του ΔΣ του Σωματείου, το οποίο ειναι αυτό που έχει και την αποκλειστική ευθύνη.

Εκτιμούμε την ανιδιοτελή προσφορά του Χάρη Βασιλείου καθώς και την όποια προσφορά των υπολοίπων που ενεπλάκησαν σε αυτή την προσπάθεια αλλά σίγουρα οι προσωπικές επιθέσεις προς τον Πρόεδρο του ΔΣ καθώς και οι ετσιθελικές δηλώσεις, τους αφήνουν παντελώς εκτεθειμένους.

Δεν επιθυμούμε και ούτε επιδιώκουμε καμία διχόνοια. Ζητούμε όμως σεβασμό στον ορισμό επιτροπών οπως δικαιούται και υποχρεούται να κάνει το εκάστοτε ΔΣ, με γνώμονα πάντα τα συμφέροντα του Σωματείου τα οποία πρέπει να είναι υπεράνω οποιονδήποτε προσωπικών φιλοδοξιών!

Βεβαιώνουμε δε, πως πρόθεσή μας είναι πάντα η συναίνεση και η εμπλοκή όλων όσων θέλουν να βοηθήσουν προς επίτευξη των όποιων στόχων του ιστορικού μας Σωματείου! Προσωπικά σαν άμεσα εμπλεκόμενος και υπεύθυνος της επιτροπής θεωρώ την όλη αναστάτωση και παραφιλολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες 2 μέρες άδικη προς το ίδιο το ΑΠΟΕΛ δυστυχώς χωρίς καμία ευθύνη και έλεγχο από μέρους του ΔΣ του σωματείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα