ΑΠΟΕΛ: Ο Κρίστιανσεν αποφάσισε Καμόρα

Οι μέρες περνούν χωρίς να προκύπτει μετεγγραφική ανακοίνωση στον ΑΠΟΕΛ, αλλά η διοίκηση διαβεβαιώνει τον κόσμο της πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Οι πρωταθλητές μας μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας τους και στόχος τους είναι να ολοκληρωθούν μέχρι τότε μια ή δύο μετεγγραφές.

Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι αρκετές, καθώς οι αρμόδιοι ξεχώρισαν περιπτώσεις παικτών σε όλες τις θέσεις που υπάρχει πρόθεση ενίσχυσης. Προχώρησαν μάλιστα ένα βήμα παραπέρα μέσω της επίσημης οδού για να ολοκληρώσουν

τις πρώτες προσθήκες.

Ένας από τους στόχους των «γαλαζοκιτρίνων» είναι ο Μάριο Ζόρζε Παουλίνιο πιο γνωστός ως ο Καμόρα, που αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και εβδομάδες βρίσκεται στα υπόψη των αρμοδίων και ήταν υπό στενή παρακολούθηση.

Αφού εξετάστηκαν πολλές περιπτώσεις παικτών για τη συγκεκριμένη θέση, ο Τόμας Κρίστιανσεν έκρινε ως πιο ποιοτική επιλογή αυτήν του Πορτογάλου, πρώην αρχηγού της Κλουζ. Χθες, μάλιστα, εστάλη συμβόλαιο προς υπογραφή στον ποδοσφαιριστή και η διοίκηση είναι σε αναμονή. Παράλληλα, επικρατεί αισιοδοξία πως η έκβαση της υπόθεσης θα κυλήσει θετικά και ο Καμόρα θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή μετεγγραφή του ΑΠΟΕΛ. Εξελίξεις επί του θέματος αναμένονται ανά πάσα στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα