ΑΠΟΕΛ: Να ξεφύγει και πάλι

Τα σημερινά αποτελέσματα δίνουν την ευκαιρία στον ΑΠΟΕΛ με νίκη αύριο κόντρα στην Αγία Νάπα να παραμείνει και πάλι μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ισοπαλία του Απόλλωνα με την ΑΕΛ αλλά και η ήττα του Ερμή από την Ανόρθωση ήταν ότι το καλύτερο για τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη οι οποίοι καλούνται να ξεπεράσουν χωρίς απώλειες το εμπόδιο της Αγίας Νάπας.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα οι ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού να δείξουν

τον απαιτούμενο σεβασμό απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Κοσμά. Μπορεί οι «πορτοκαλί» της Αγίας Νάπας να είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά έδειξαν πως παλεύουν όλα τους τα παιχνίδια μέχρι τέλους και σίγουρα θα προσπαθήσουν πάρουν ότι μπορούν από τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας.

Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές του Δώνη θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από ένα ακριβώς μήνα. Τελευταία νίκη των γαλαζοκιτρίνων ήταν στις 5/12 κόντρα στην Ανόρθωση με 1-0 αφού ακολούθησαν η ισοπαλία κόντρα στην ΑΕΚ με 4-4 και η ήττα από τον Ερμή με 2-1.

Τρίτη απώλεια βαθμών δεν παίρνει κανένα στον Αρχάγγελο και σίγουρα αύριο μέσα στην έδρα τους θα πρέπει να κερδίσουν για να μπουν και πάλι σε θέση οδηγού στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα