ΑΠΟΕΛ: Να εξαργυρώσουν την ανωτερότητα τους

Αντίστροφα μετρούν στον ΑΠΟΕΛ ενόψει του αγώνα με τη Βαρντάρ Σκοπίων, απόψε (20:00) στο ΓΣΠ.

Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε ότι η αγωνία ανάμεσα στους φίλους της ομάδας κτυπά «κόκκινο», αφού ουσιαστικά στο σημερινό παιχνίδι θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της ομάδας που έστησαν Μαντούκα και Πασιένσια.

Όπως είναι φυσιολογικό, το κάθε τι καινούργιο τραβά σαν μαγνήτης

έτσι και στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ οι φίλοι της ομάδας θέλουν να είναι «παρών» στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας περιόδου. Πόλος έλξης φυσικά θα είναι τα νέα αποκτήματα.

Βεβαίως τα πάντα εξαρτώνται από τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού για το ποιους θα εμπιστευθεί στο αρχικό σχήμα. Με βάση τα όσα δήλωσε χθες, (θα αγωνιστούν οι πιο έτοιμοι) βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν αναμένεται να επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στον συνάδελφο του της Βαρντάρ.
Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα δούμε τον Βάτερμαν ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Πασιένσια βρίσκεται σε τέλεια κατάσταση. Στα άκρα θα αγωνιστούν οι Σέρτζιο και Αντωνιάδης και στο κέντρο της άμυνας Καρλάο και Αστίθ. Πάντως έτοιμος είναι και ο Αμορίν και δεν αποκλείεται ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ να του δώσει φανέλα βασικού.
Στο κέντρο οι Μοράις, Βινίσιους και Μακρίδης έχουν τον πρώτο λόγο, στα άκρα Ντε Βινσέντι και Χαραλαμπίδης ή Βάντερ και στην κορυφή ο Πιατκόφσκι.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο ΑΠΟΕΛ απόψε καλείται να φορέσει το Ευρωπαϊκό του κοστούμι και να παρουσιαστεί όσο το δυνατό πιο έτοιμο. Το δεδομένο είναι ότι και καλύτερη ποιοτικά ομάδα διαθέτει σε σχέση με τον Σκοπιανούς και σαφώς μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές εμπειρίες κουβαλά. Πλέον η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών οι οποίοι καλούνται να κάνουν το πρώτο βήμα για επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η είσοδος της ομάδας σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Το είπε άλλωστε χθες ο κ. Πασιένσια, ότι το πρώτο παιχνίδι είναι και το πιο δύσκολο. Ένα όμως καλό ΑΠΟΕΛ μέσα στο «καμίνι» του ΓΣΠ μπορεί να εξασφαλίσει εκείνο το αποτέλεσμα που θα του δίνει τον τίτλο του φαβορί ενόψει του επαναληπτικού σε επτά βράδια στα Σκόπια.

Keywords
Τυχαία Θέματα