ΑΠΟΕΛ: Να αποκτήσει προβάδισμα

Είναι το φαβορί για τον τίτλο και καλείται για ακόμα μια χρονιά να το επιβεβαιώσει εντός γηπέδου. Ο ΑΠΟΕΛ άρχισε την περίοδο 2015/16, όπως και τις προηγούμενες δυο. Δηλαδή, να υπερασπιστεί τα κεκτημένα. Φέτος έχει ακόμα μια δύσκολη αποστολή την οποία θα πρέπει να φέρει σε πέρας προκειμένου να πανηγυρίσει την κατάκτηση του 25ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Τα δεδομένα είναι δύσκολα. Οι τρεις διαδοχικές κατακτήσεις δημιούργησαν στον ΑΠΟΕΛ

περισσότερες απαιτήσεις και πίεση, αλλά και έξτρα κίνητρο στους αντιπάλους να τον … καθαιρέσουν από το θρόνο.

Προ διετίας το επιδίωξε η ΑΕΛ, πέρσι η ΑΕΚ και ο Απόλλων, όμως, καμία ομάδα δεν τα κατάφερε.

Φέτος, οι μνηστήρες είναι περισσότεροι. Οι δυο τελευταίες ομάδες, η Ανόρθωση και η Ομόνοια στοχεύουν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει για τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ.

Γι’ αυτό το λόγο, η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια καλείται να αρχίσει με το δεξί τον κύκλο των ντέρμπι, αγώνες που εκτός απροόπτου θα καθορίσουν και τον επόμενο πρωταθλητή.

Το πρώτο εμπόδιο είναι αρκετά υψηλό. Ο ΑΠΟΕΛ το ερχόμενο Σάββατο θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την περσινή δευτεραθλήτρια, την ΑΕΚ και θα επιδιώξει να φύγει με το τρίποντο από μια πολύ δύσκολη έδρα.

Αν τα καταφέρει, τα οφέλη θα είναι πολλά για το συγκρότημα του Γεωργιανού τεχνικού, το οποίο μεταξύ άλλων θα αποκτήσει από νωρίς προβάδισμα έναντι της μιας εκ των αρκετών υποψηφίων για την κατάκτηση του τίτλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα