ΑΠΟΕΛ: Καθαρίζει την πρόκριση και βλέπει «τελικό»

Στο μυαλό τους βρίσκεται η ΑΕΚ. Αναμφίβολα και όσα και να ειπωθούν διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και κόσμος βλέπουν μόνο τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με τους κιτρινοπράσινους της Λάρνακας.

Είναι μεγάλο παιχνίδι, αφού μέσα σε 90 λεπτά μπορούν να κριθούν οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Με νίκη ο ΑΠΟΕΛ κατακτά και μαθηματικά τον 26ο τίτλο στην ιστορία του και σε καμία περίπτωση δεν θέλει να αφήσει μια τέτοια μεγάλη ευκαιρία να πάει

χαμένη.

Πρώτα όμως προέχει ο αγώνας με την Δόξα. Ο επαναληπτικός του κυπέλλου αποτελεί ημερολογιακά τον πρώτο στόχο του ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση και στην συνέχεια να ασχοληθούν με τον μεγάλο «τελικό».

Οι επιστροφές των Γιαννιώτα και Βινίσιους αυξάνει τις επιλογές Κρίστιανσεν, στην διάθεση του θα βρίσκονται και οι Εφραίμ, Μερκής, με αποτέλεσμα να μπορεί αν προσαρμόσει όσο καλύτερα μπορεί το πλάνο του.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται αύριο και ο Δανός τεχνικός δεν αποκλείεται να προχωρήσει εκ νέου σε αλλαγές, προφυλάσσοντας παίκτες βασικούς τους οποίους θέλει να έχει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση κόντρα στην ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα