ΑΠΟΕΛ: Και με πίεση;

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ, σε συνδυασμό των δυο νικών του Απόλλωνα έφεραν τις δυο ομάδες ισόβαθμές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το πιο πάνω γεγονός αποτέλεσε μια καλή αφορμή για τους γαλαζοκίτρινους να προσεγγίσουν με περισσότερη σοβαρότητα τις εγχώριες διοργανώσεις.

Τη Δευτέρα, η ομάδα του Γιώργου Δώνη θα φιλοξενήσει την Αγία Νάπα. Οι πολλές και σημαντικές απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία και ο στόχος της νίκης είναι αδιαπραγμάτευτος.

Ο ΑΠΟΕΛ,

ενδεχομένως να βρεθεί απέναντι στη νεοφώτιστη ομάδα με την πλάτη στον τοίχο. Το παιγνίδι του Απόλλωνα με την ΑΕΛ προηγείται και σε περίπτωση που οι γαλάζιοι κερδίσουν τότε η ομάδα της Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει και την πίεση.

Αν επαληθευτεί το πιο πάνω σενάριο, τότε οι γαλαζοκίτρινοι θα βρεθούν για πρώτη φορά σε τέτοια θέση και θα αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αντίδραση τους.

Βέβαια υπάρχει και το άλλο. Ο Απόλλωνας να απολέσει βαθμούς και να δώσει το δικαίωμα στον ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς συγκάτοικο.

Keywords
Τυχαία Θέματα