ΑΠΟΕΛ: Και φρεσκάρισμα και πρόκριση

Ο Τόρστεν Φινκ έμεινε ικανοποιημένος από την συνολική εικόνα της ομάδας του στον αγώνα με την Ανόρθωση.

Ως γεγονός ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε ένα από τα καλύτερα του διαστήματα (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο) στην φετινή χρονιά, αφού έφτιαξε πολλές ευκαιρίες για γκολ και μάλιστα οι φορές που απειλήθηκε είναι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού. Ο Γερμανός τεχνικός αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλους, έστρεψε πλέον την προσοχή του στον επαναληπτικό κυπέλλου

λέγοντας ότι πρέπει να πάρουμε αυτοπεποίθηση για το παιχνίδι της Τετάρτης στο οποίο θα φρεσκάρει την ενδεκάδα, προσπαθώντας να παίξει και πάλι καλά η ομάδα του.

Έγινε πολύς λόγος για το φρεσκάρισμα που αναφέρθηκε ο Φινκ, ενώ κάποιοι το πήραν κάπως. Δηλαδή ότι υποτιμά το παιχνίδι κυπέλλου έτσι ώστε να τα δώσει όλα στο αιώνιο ντέρμπι. Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αφού το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ αποδείχθηκε ότι είναι πολύ μακρύ και ποιοτικό. Άλλωστε εάν δεν ήταν ο ΑΠΟΕΛ δεν θα ήταν εδώ που είναι σήμερα καθώς κάλυψε με επιτυχία τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν κατά την διάρκεια της σεζόν. Ο Γερμανός τεχνικός έχει το μυαλό του ένα φρεσκάρισμα της ενδεκάδας, βάζοντας ποδοσφαιριστές που δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις και ψάχνουν την ευκαιρία τους.Γκόμες, Σέρινταν, Αντωνιάδης, Σωτηρίου, Αρτυματάς, Χριστοφίδης και Παπαφώτης διεκδικούν μια θέση στην ενδεκάδα, ωστόσο μόνο ο Φινκ γνωρίζει τι θα πράξει στον αυριανό επαναληπτικό κυπέλλου μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο «Παπαδόπουλος»

Keywords
Τυχαία Θέματα