ΑΠΟΕΛ: Η βελτίωση και οι οδηγίες στην ανάπαυλα

Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ζητούμενο που ήταν η νίκη η οποία συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση και τέσσερα γκολ.

Η ομάδα του Τόρστεν Φινκ μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και για 20 λεπτά δημιουργούσε προϋποθέσεις για γκόλ με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ που ήταν και ο στόχος. Ακολούθως μια κάμψη στην απόδοση του ΑΠΟΕΛ

μέχρι το ημίχρονο προβλημάτισε τον Γερμανό τεχνικό ο οποίος στα αποδυτήρια έδωσε οδηγίες με στόχο να «ξυπνήσει» τους ποδοσφαιριστές λόγω του στενού 1-0.«Δεν ήμουν ικανοποιημένος από τα τελευταία 20 λεπτά του ημιχρόνου. Μίλησα με τους ποδοσφαιριστές. Το 1-0 ήταν στενό σκορ αφού μια στημένη μπάλα και μια αντεπίθεση θα ήταν αρκετή για να ισοφαριστούμε» δήλωσε ο κ. ΦινκΜε την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου παρουσιάστηκε ένα άλλο ΑΠΟΕΛ. Πολύ πιεστικό που έψαχνε με μανία του δεύτερο γκολ, κάτι που πέτυχε με την πάροδο μόλις τριών λεπτών. Φαίνεται ότι οι οδηγίες και οι παρατηρήσεις του Γερμανού τεχνικού έπιασαν τόπο καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε τρία γκολ, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου (εκτός μια φάση πριν το τέλος του αγώνα) και σε γενικές γραμμές δεν δυσκολεύτηκε να πανηγυρίσει την ενδέκατη του νίκη και να κρατηθεί στο -3 από την κορυφή.

Αυτό που κρατούν στον ΑΠΟΕΛ είναι η βελτίωση στην εικόνα, κάτι που αναμένεται να παρουσιάζεται παιχνίδι με παιχνίδι. Πρώτον γιατί αυτή την στιγμή απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές από τις επιλογές του κ. Φινκ και δεύτερον γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα