ΑΠΟΕΛ: Η σημασία του «χρυσού» βαθμού

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Τιμούρ Κετσπάγια χαρακτήρισε χρυσό τον βαθμό της ισοπαλίας αφού έτσι όπως ήρθε δεν θα μπορούσε να μην είναι. Ένα γκολ στο 95’ χάρισε ουσιαστικά ένα χρυσό βαθμό στους γαλαζοκίτρινους που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.


Πλέον με αυτό τον βαθμό, ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στο -7 από την δεύτερη ΑΕΚ

και περιμένει το αποτέλεσμα της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ Ομόνοια-ΑΕΚ έτσι ώστε να δει αν η 4η αγωνιστική των Play offs θα τον βγάλει χαμένο ή κερδισμένο. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη της ΑΕΚ θα βρει φυσικά κερδισμένο τον ΑΠΟΕΛ, αφού θα κρατήσει την διαφορά ή θα την αυξήσει από την δεύτερη θέση. Έτσι θα θεωρείται ότι έκανε άλλο ένα βήμα για τον τίτλο. Σε αντίθετη περίπτωση, η διαφορά θα μειωθεί στους 4 και μάχη για τον τίτλο θα πάρει… φωτιά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε να κρατήσει την απόδοση του στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες αγωνιστικές και εκ των υστέρων φάνηκε ότι οι απουσίες των Ντε Βινσέντι και Γιαννιώτα επηρέασαν την απόδοση της ομάδας. Δυο ποδοσφαιριστές που βοήθησαν τα μέγιστα για την αντεπίθεση της ομάδας, είναι λογικό ότι θα επηρεάσουν με την απουσία τους. Στο τέλος ο βαθμός για τους γαλαζοκίτρινους είναι χρυσός αφού σε ένα παιχνίδι που ο αντίπαλος κρατούσε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό, κατάφερε να πάρει το λιγότερο και να κρατηθεί στο +7 από την ΑΕΚ…

Keywords
Τυχαία Θέματα