ΑΠΟΕΛ: Η ώρα του Κοδίνα;

Η συμμετοχή του Μπόι Βάτερμαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ θεωρείται αμφίβολη. Για την ώρα οι πιθανότητες να προλάβει το δύσκολο παιγνίδι με τη Σάλκε είναι μοιρασμένες και την τελευταία στιγμή θα κριθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Έτσι, η τεχνική ηγεσία θα ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους άλλους δύο τερματοφύλακες, Ζόρντι Κοδίνα και Τάσο Κίσσα. Ο Ισπανός είναι το φαβορί για να αναπληρώσει το κενό του Ολλανδού, στην περίπτωση που κριθεί ανέτοιμος. Ο 33χρονος πορτιέρο ήρθε

το καλοκαίρι με την προοπτική να γίνει βασικός μέχρι την επιστροφή του Πάρντο, ωστόσο η μέτρια εικόνα που παρουσίασε στα φιλικά και ένας τραυματισμός, ανάγκασαν τη διοίκηση να φέρει τον Βάτερμαν. Πλέον, αν Βάτερμαν δεν αγωνιστεί θα δοθεί η ευκαιρία στον Κοδίνα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ενδεκάδα, σε επίσημο αγώνα με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο επίσημο ενενηντάλεπτο του Κοδίνα ήταν στις 23 Μαίου στην συντριβή (7-3) της ομάδας του (Χετάφε) από την Ρεάλ του ΚΡιστιάνο Ρονάλντο.

Απ’ εκεί και πέρα, αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Ινάκι Αστίθ,

Keywords
Τυχαία Θέματα