ΑΠΟΕΛ: Έτοιμος για το τετραπλό «χτύπημα»

Η πρώτη κίνηση-αντίδραση του ΑΠΟΕΛ στο κατώτερο των προσδοκιών ξεκίνημα στη σεζόν 2020/21 ήταν η ανακοίνωση της παραχώρησης -υπό μορφή δανεισμού- του Ομάρ Χάνι στον Ολυμπιακό.

Με το ίδιο μοντέλο (δανεικός) ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Ιταλία για λογαριασμό της Μπρέσια ο Νικόλας Ιωάννου «αποψιλώνοντας» το ρόστερ κατά δύο ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο τελευταίος, ωστόσο, προετοιμάζεται

να καλωσορίσει προσεχώς στον Αρχάγγελο έως και τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ήδη η διοίκηση του συλλόγου έχει έλθει σε πλήρη συμφωνία με τον 31χρονο δεξιό φουλ-μπακ Εμίλιο Ενσούε, ο οποίος θα φορέσει ξανά τα γαλαζοκίτρινα, μόλις αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα.

Ο άσος από την Ισημερινή Γουινέα δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη-ενίσχυση στα μετόπισθεν. Ο 29χρονος Πορτογάλος Αντρέ Ζεράλντες, που μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας, θα αποκτηθεί από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ προ των πυλών βρίσκεται και ένας συμπατριώτης του.

Ο λόγος για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό Αρτούρ Ζόρζε της Σετούμπαλ (σ.σ. έχει αγωνιστεί και σε Μπράγκα, Μουσκρόν, Στεάουα Βουκουρεστίου) που θα προστεθεί στους Γιώργο Μερκή και Ράφαελ Σάντος.

Τέλος, η ενημέρωση του Ανουάρ από τη Βαγιαδολίδ πως δεν υπολογίζεται και πρέπει ν’ αποχωρήσει έφερε κινητοποίηση από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ο οποίος απέστειλε συμβόλαιο στον Μαροκινό και περιμένει τη (θετική) απάντησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα