ΑΠΟΕΛ: Επίσημα Θανάσης Παπαχατζής! (Ανακοίνωση – Αφιέρωμα)

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την πρόσληψη του Ελλαδίτη προπονητή Θανάση Παπαχατζή ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία στην τεχνική ηγεσία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλοσωρίζουν τον κ. Παπαχατζή στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του εύχονται κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει έχοντας κοινό στόχο να οδηγήσει την καλαθοσφαιρική ομάδα στην κατάκτηση

του πρωταθλήματος.

ΒιογραφικόΟ Θανάσης Παπαχατζής γεννήθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1969 και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Εθνική Ανδρών σαν βοηθός προπονητής των Κιουμουρτζόγλου και Δενδρινού.Από το 1995-99 διετέλεσε βοηθός προπονητής στον Παναθηναϊκό στο πλευρό των Μάλκοβιτς, Κυρίτζη και Σούμποτιτς ενώ το 2002-03 βρέθηκε στον Ολυμπιακό και πάλι σαν βοηθός όταν ανέλαβε την ομάδα του Πειραιά ο Σούμποτίτς. Πέρασε επίσης από Άρη, ΑΕΚ, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Πανιώνιο, Μαρούσι ενώ σαν πρώτος προπονητής κάθισε στον πάγκο του Περιστερίου και του Πανιωνίου. Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής ενώ έκανε μεταπτυχιακό στη North Carolina της Αμερικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα