ΑΠΟΕΛ: Διάβασμα και φιλικό με Ερμή

Στο διάβασμα της Μίτιλαντ το έχουν ρίξει στον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Δανίας σαφώς και είναι ανώτερη της Βαρντάρ και γι’ αυτό τον λόγο κάθε λεπτομέρεια μετρά διπλά και σίγουρα ο Πασιένσια και οι συνεργάτες του θέλουν να αναλύσουν αρκετά καλά την επόμενη αντίπαλο της ομάδας τους.

Μέσα από τους αγώνες της Μίτιλαν ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει αδυναμίες και πλεονέκτημα, της ομάδας ούτως ώστε να προετοιμάσει περισσότερο τους γαλαζοκίτρινους για να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στα play-off

του Τσάμπιονς Λιγκ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τον αγώνα της Τρίτης και σίγουρα καλύτεροι από ότι στους αγώνες με την Βαρντάρ. Η Μίτιλαν είναι πιο έτοιμη ομάδα, με περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, αφού άρχισε και το πρωτάθλημα της και αύριο θα δώσει και τον δεύτερο της αγώνα.

Στο μεταξύ οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν σήμερα φιλικό παιχνίδι με τον Ερμή στον Αρχάγγελο με τον Πσιένσια να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν μέχρι στιγμές σε αγώνες της Ευρώπης. Το σημερινό φιλικό θα είναι κλειστό για τους φίλους των δυο ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα