ΑΠΟΕΛ: Δεύτερη εκτός προγράμματος και στο -8!

Εκτός από τις πέντε(!) απώλειες στα μέχρι στιγμής φετινά ντέρμπι, ο ΑΠΟΕΛ είχε χθες την δεύτερη του… γκέλα εκτός προγράμματος. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, οι γαλαζοκίτρινοι άφησαν άλλους δυο βαθμούς στα… εκτός προγράμματος παιχνίδια και παράλληλα με τις πολλές απώλειες που έχουν στα ντέρμπι (συνολικά πέντε).

Ο ΑΠΟΕΛ

πέταξε άλλους δυο βαθμούς χθες στο Δασάκι και δεν μπόρεσε να μειώσει περισσότερο τη διαφορά από την Ανόρθωση, αλλά ούτε να ξεπεράσει τον Απόλλωνα στην 3η θέση. Οι γαλαζοκίτρινοι προβληματίζουν με την εικόνα τους και ο Πραξιτέλης Βούρος τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν πάρα πολλά στην ομάδα για να μπορέσει ο ΑΠΟΕΛ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πλέον, με τα ίδια παιχνίδια που έχει η Ανόρθωση (15), ο ΑΠΟΕΛ είναι στο -8 από την κορυφή και ενόψει των εφτά παιχνιδιών που ακολουθούν, θα πρέπει να αλλάξει πολλά, εάν θέλει να μπει στα Play offs και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Αν δεν το κάνει αυτό, τότε η διαφορά θα αυξηθεί και τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ, με δεδομένο ότι ακολουθούν στη βαθμολογία Απόλλωνας και Ομόνοια.  

Keywords
Τυχαία Θέματα