Απόδραση στην Θεσσαλονίκη για το Δίκτυο Πωλήσεων

Ένα φανταστικό ταξίδι διοργάνωσε η Prime Insurance στο πλαίσιο του χειμερινού διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα μέλη του Δικτύου Πωλήσεων. Οι τυχεροί, δηλαδή οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι που διακρίθηκαν κατά το 2ο εξάμηνο του 2017 με βάση την παραγωγή τους, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την όμορφη Θεσσαλονίκη .

Πέραν των 30 ατόμων συμμετείχαν στην εκδρομή, η οποία περιλάμβανε εκπαιδευτικές δραστηριότητες

όπως επίσκεψη σε οινοποιείο και μουσείου οίνου, σύντομη επίσκεψη σε περιοχή της Χαλκιδικής, καθώς φυσικά και πολλή διασκέδαση .

Η Prime Insurance, είναι αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση της εταιρικής κουλτούρας και το αποδεικνύει με τη διοργάνωση εκδηλώσεων αλλά και με την εισαγωγή κινήτρων, με στόχο την επιβράβευση του προσωπικού και συνεργατών που σταθερά παραμένουν στην κορυφή της παραγωγικής αλυσίδας .

Έχοντας κερδίσει σταθερά την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών της, η Prime Insurance διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου, ως μια από τις πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες στην Κύπρο, συνδυάζοντας απαράμιλλη εμπειρία και ολοκληρωμένες λύσεις τόσο στον Κλάδο Ζωής, όσο και στον Γενικό Κλάδο .

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα της εταιρείας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης .

Keywords
Τυχαία Θέματα