Αποχώρησε εκτάκτως από την Εθνική του ο Πέπε

Παρά τη διακοπή των εθνικών ομάδων, ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, Nicolas Pepe επέστρεψε εκτάκτως στην Arsenal.

Όπως μεταδίδει το τηλεοπτικό δίκτυο του Sky Sports, ο Nicolas Pepe έχει αποχωρήσει από την αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού και έχει επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο της Arsenal.

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των «Κανονιέρηδων» δεν έχει αποκομίσει κάποιο πρόβλημα

τραυματισμού, ωστόσο αποφασίστηκε η άμεση επιστροφή του ποδοσφαιριστή στο London Colney προκειμένου να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση ενόψει της ερχόμενης επιστροφής των εγχώριων πρωταθλημάτων.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της Arsenal ήρθαν σε επαφή με τους αντίστοιχους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πατρίδας του 25χρονου εξτρέμ.

Ο Pepe αγωνίστηκε στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής και επέστρεψε αργότερα, έτσι ώστε να υπογράψει στο ιστορικό σωματείο του βόρειου Λονδίνου κατά τη διάρκεια του Αυγούστου.

Ο άλλοτε άσος της γαλλικής Lille έχει δώσει το παρών και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος της ομάδας του Unai Emery, ξεκινώντας μάλιστα ως βασικός στα τελευταία δύο με Liverpool (3-1) και Tottenham (2-2) αντίστοιχα.

Οι ποδοσφαιριστές του Βάσκου προπονητή θα αντιμετωπίσουν την Watford εκτός έδρας την επόμενη εβδομάδα, έχοντας ξεκινήσει την νέα σεζόν με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Keywords
Τυχαία Θέματα