Από την Αυστραλία στην Ελλάδα για να βοηθήσει τον 77χρονο

Επιχειρηματίας από την Αυστραλία ταξιδεύει σε λίγες ημέρες προς Αθήνα, προκειμένου να βοηθήσει ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο που έκλαιγε στο πάτωμα ζητώντας τη σύνταξή του.

Ο λόγος για τον Τζέιμς Κουφός, ο οποίος καθώς παρακολουθούσε τις τραγικές εξελίξεις στην Ελλάδα, όταν είδε στην τηλεόραση του τον 77χρονο κύριο Γιώργο Χατζηφωτιάδη, σε άθλια κατάσταση, συνειδητοποίησε πως ήταν παλιός φίλος του πατέρα

του.

Βαθιά συγκινημένος από την όλη κατάσταση, σε συνέντευξή του στην Αυστραλέζικη «Daily Mail», ανέφερε πως θα μεταβεί στην Αθήνα τις ερχόμενες μέρες για να βοηθήσει τον κύριο Γιώργο, ο οποίος φοιτούσε με τον πατέρα του στο ίδιο σχολείο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, θα πληρώνει τη σύνταξή του φίλου του πατέρα του – ο οποίος δε βρίσκεται εν ζωή, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί προκειμένου να βρει τα πόδια του.

Ο εν λόγω ηλικιωμένος δεν άντεξε να περιμένει το άνοιγμα των τραπεζών, αφού λύγισε και άρχισε να κλαίει δυνατά έξω από τράπεζα της Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τον πόνο του. Το μόνο που ζητούσε ήταν να πάρει τη σύνταξή του, βαθιά λυπημένος για την κατάσταση της χώρας του.

Η φωτογραφία του 77χρονου,κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: dailymail.co.uk

Keywords
Τυχαία Θέματα