Από Δεκέμβρη μήνα έφτασε τα γκολ... μιας σεζόν με τη Γιουνάιτεντ

Είναι αναγενημμένος και το καθιστά ξεκάθαρο τη φετινή αγωνιστική περίοδο... Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει φτάσει πλέον με τη φανέλα της Ίντερ, Δεκέμβρη μήνα, σε αριθμό τερμάτων για τα οποία είχε χρειαστεί μια ολόκληρη σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Βέλγος επιθετικός, σκόραρε δυο φορές, είχε μια ασίστ και χάρισε και το πέναλτι στον 17χρονο Εσπόσιτο στην ευρεία νίκη των «νερατζούρι» με το τελικό 4-0 απέναντι στη Τζένοα το βράδυ του Σαββάτου.

Με αυτά τα δυο γκολ, έφτασε πλέον στα 12 μέχρι και αυτή τη στιγμή

σε 17 αγωνιστικές πρωταθλήματος στην Serie A, λίγες μέρες πριν από τα φετινά Χριστούγεννα.

Στα 12 τέρματα είχε ολοκληρώσει την περσινή αγωνιστική περίοδο στην Premier League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία είχε αγωνιστεί! Φέτος, έχει ακόμα αρκετούς μήνες μπροστά του για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του.

Στόχος του, να συνεχίσει ν' αποδεικνύει πως με την αλλαγή περιβάλλοντος και την εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από τον Αντόνιο Κόντε, κάνει πραγματικά αυτό που μπορεί και ξέρει στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πάρει μια από τις καλύτερες αποφάσεις της καριέρας του, το καλοκαίρι του 2019...

Για την ιστορία, πάντως, έχει σκοράρει 6 φορές με το αριστερό πόδι, το έχει κάνει 4 με το δεξί και έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα 2 φορές με το κεφάλι. Και φυσικά έχει την άψογη και αξιοζήλευτη συνεργασία με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στην επίθεση της Ίντερ...

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα