Από Δευτέρα συζητείται στην Ολομέλεια ο Προϋπολογισμός 2017

Αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, για να ολοκληρωθεί την Τετάρτη το μεσημέρι, η συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού για το 2017 στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η συζήτηση τη Δευτέρα θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί με συνοπτική αναφορά στην έκθεση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αβέρωφ Νεοφύτου.

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των αρχηγών και εκπροσώπων των κομμάτων. Από 40 λεπτά θα έχουν οι αρχηγοί του ΔΗΣΥ,

ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ και 30 λεπτά οι αρχηγοί των υπόλοιπων κομμάτων ξεκινώντας από το μικρότερο, με τη διάρκεια της συνεδρίας να υπολογίζεται σε 4 ώρες και 40 λεπτά.

Η συζήτηση θα συνεχιστεί την Τρίτη από τις 9 το πρωί μέχρι τη μία, με τις ομιλίες 16 βουλευτών, και από τις 3 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, με τις ομιλίες 20 βουλευτών.

Θα επαναρχίσει την Τετάρτη από τις 9 το πρώι μέχρι τις 12 το μεσημέρι, με 12 ομιλητές, και θα ακολουθήσει η ψήφιση του Προϋπολογισμού.

Ο χρόνος των ομιλιών που παραχωρείται είναι 15 λεπτά για κάθε βουλευτή, ενώ η κάθε κοινοβουλευτική ομάδα διατηρεί το δικαίωμα να προβεί στις δικές της ρυθμίσεις για την κατανομή του χρόνου που της αναλογεί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα