Απίστευτος καυγάς Τορναρίτη – Χαραλαμπίδου στο ΣΙΓΜΑ (vid)

Ο κακός χαμός έγινε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο του ΣΙΓΜΑ, ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΔΗΣΥ, Νίκο Τορναρίτη, και την βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Οι δυο βουλευτές είχαν μια απίστευτης έντασης πολιτική σύγκρουση στο στούντιο, με αφορμή το πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Ο κ. Τορναρίτης αρχικά διερωτήθηκε αν δεν έχει το δικαίωμα κανείς να κρίνει και να τοποθετηθεί αναλόγως

επί του πορίσματος. «Εδώ πέρα το ΑΚΕΛ έριξε πόρισμα που άφησε 13 νεκρούς. Άφησε 13 νεκρούς μια πράξη και το έρριξε (σ.σ το πόρισμα) στον κάλαθο των αχρήστων», ανέφερε.

Σε εκείνο περίπου το σημείο της εκπομπής η σύγκρουση ανάμεσα στους δυο έγινε μετωπική, με την κυρία Χαραλαμπίδου να χαρακτηρίζει τον εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ ως «κατεργάρη».

Ο κ. Τορναρίτης, έκανε λόγο για προσβολή κάτι που όπως υποστήριξε έπραξε η ίδια και απέναντι στους δυσλεκτικούς, χαρακτηρίζοντας έτσι την κυβέρνηση.

Η κυρία Χαραλαμπίδου, σε πολύ υψηλούς τόνους απάντησε: «Δεν πρόσβαλα κανέναν! Θα απαντήσω, θα απαντήσω, έχετε χάσει τον έλεγχο!».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ επέμεινε ότι η αναφορά της κυρία Χαραλαμπίδου σε δυσλεξία αποτελεί ρατσιστικό και προσβλητικό σχόλιο για τους δυσλεκτικούς, καλώντας την παράλληλα να ηρεμήσει.

Η κυρία Χαραλαμπίδου, λαμβάνοντας το λόγο, υπεστήριξε ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον της η οποία έχει σχεδιαστεί από το Προεδρικό. Η ίδια υπεστήριξε ότι αυτό που ανέφερε είναι πως η κυβέρνηση έχει δυσλεξία στην ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Επίσης υπενθύμισε ότι το 2011 ήταν πρώτη που έκανε θέμα για διαγνωστικά τεστ στα σχολεία για τα δυσλεκτικά παιδιά.

Την ίδια ώρα η κυρία Χαραλαμπίδου διερωτήθηκε: «Η γλώσσα μας είναι γεμάτη από τέτοιου είδους εκφράσεις. Όταν μιλούμε για μυωπική αντίληψη, προσβάλουμε του μύωπες; Όταν λέμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή, προσβάλουμε τους τυφλούς; Όταν μιλά συνάδελφος μου για ακρωτηριασμό της ΑΗΚ ή για ακρωτηριασμό των ιδεών προσβάλουμε τους ακρωτηριασμένους; Όταν μιλάμε για καρκινώματα, προσβάλουμε τους καρκινοπαθείς;»

Ο κ. Τορναρίτης της απηύθηνε το ερώτημα αν γνωρίζει τι σημαίνει δυσλεξία, λέγοντας ότι πρόκειται για πολύ περήφανα παιδιά. Μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της, η κυρία Χαραλαμπίδου απάντησε στον κ. Τορναρτίτη λέγοντάς του, «ξέρω ότι θέλετε να εκλεγείτε κύριε Τορναρίτη, αλλά θα απαντήσω». Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ φανερά ενοχλημένος από την σχετική αναφορά δήλωσε: «Άστε τα αυτά! Αυτά που ξέρετε, να τα κάνετε σε άλλους».

Στη έντονη αντιπαράθεση μπήκε σε κάποια στιγμή και ο Αϊνστάιν αλλά και ο Μπετόβεν οι οποίοι όπως ανέφερε ο κ. Τορναρίτης ήταν δυσλεκτικοί και ως εκ τούτου η κ. Χαραλαμπίδου παρομοίασε την κυβέρνηση με αυτές τις δυο προσωπικότητες.

Η κυρία Χαραλαμπίδου επέμεινε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να παραπλανήσει και τα τραμπουκίσει μέσω του ΔΗΣΥ.

Στο στούντιο βρισκόταν και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΔΗΚΟ, Κώστας Μαυρίδης, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται το πόρισμα αντιφατικά καθώς αλλά λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, άλλα ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και άλλα σήμερα στο στούντιο.

Η ένταση πάντως ανάμεσα στον κ. Τορναρίτη και την κυρία Χαραλαμπίδου συνεχίστηκε και με το κλείσιμο της εκπομπής, αφού με δυσκολία ο παρουσιαστής κατάφερε να περάσει στο επόμενο θέμα.

*Δείτε τον καυγά που αρχίζει από το 28ο λεπτό του βίντεο.

Keywords
Τυχαία Θέματα