Απίστευτο περιστατικό στου Ζωγράφου: Σέρνουν φέρετρο στα χιόνια (BINTEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Ζωγράφου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην οδό Πλαστήρα. Τρεις άνθρωποι σέρνουν φέρετρο με νεκρό άνθρωπο στα χιόνια, καθώς ο δρόμος δεν είχε καθαριστεί και μετετράπη σε ένα απέραντο παγοδρόμιο, λόγω της κακοκαιρίας.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο Facebook από την ομάδα "Μένουμε Ζωγράφου", προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό.

Στο στιγμιότυπο, οι τρεις άνδρες καταβάλλουν

υπεράνθρωπες προσπάθειες και γλιστρούν οι ίδιοι στον πάγο, στην προσπάθειά τους να μεταφέρουν το φέρετρο.

Την ίδια ώρα, ο Δήμος Αθηναίων επισημαίνει πως 57 συνεργεία με 213 εργαζομένους και ειδικά μηχανήματα έργου, καλαθοφόρα και φορτηγά επιχειρούν και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και σε όλους τους μικρότερους δρόμους όπου υπάρχουν προβλήματα από την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι περιοχές όπου παρατηρούνται ακόμη προβλήματα σε μικρούς δρόμους είναι η Άνω Κυψέλη, το Πολύγωνο, η Νεάπολη και τα όρια του Παγκρατίου με τον Βύρωνα. Εντός της ημέρας, ωστόσο, αναμένεται να έχει γίνει και εκεί ο αποχιονισμός.

Για τρίτο 24ωρο, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, δίνεται έμφαση στους δρόμους που οδηγούν στα νοσοκομεία και στις εισόδους τους με στόχο την ανεμπόδιστη πρόσβαση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Οι επιχειρήσεις με καθαρισμό και ρίψη αλατιού συνεχίζονται και σήμερα στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Σωτηρία, 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, Λαϊκό, Παίδων, Ελπίς, Άγιος Σάββας, Ερυθρός Σταυρός, Παμμακάριστος, Αρεταίειο, Ιπποκράτειο, Αλεξάνδρα, Έλενα, Γηροκομείο, Λητώ.

Όπως αναφέρει ο δήμος, κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας, τα συνεργεία του έριξαν 90 τόνους αλάτι στους δρόμους της πρωτεύουσας, ώστε να μη δημιουργηθεί πάγος.

Πηγή: The Toc

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία–Υπήρξαν αστοχίες και ανεπάρκειες

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απίστευτο, Ζωγράφου, Σέρνουν, BINTEO,apistefto, zografou, sernoun, BINTEO