Απεβίωσε ο γιος του βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου

Θλίψη στην οικογένεια του αλλά και στον πολιτικό κόσμο της Κύπρου προκάλεσε η είδηση θανάτου του γιου του βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου.

"Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του υιού του βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου

στον φίλο Κ. Ευσταθίου και σε όλη την οικογένεια. Γνωρίζοντας πόσο μεγάλος είναι ο πόνος για την απώλεια ενός παιδιού, τους ευχόμαστε κουράγιο", έγραψε σε tweet του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του υιού του βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήριά μου στον φίλο Κ. Ευσταθίου και σε όλη την οικογένεια. Γνωρίζοντας πόσο μεγάλος είναι ο πόνος για την απώλεια ενός παιδιού, τους ευχόμαστε κουράγιο.

— Nicos Anastasiades (@AnastasiadesCY) July 12, 2018

Σε ανακοίνωση της ΕΔΕΚ αναφέρει: "Σύσσωμο το Κ.Σ. ΕΔΕΚ συμπαρίσταται στο βαρύ πένθος του συναγωνιστή και βουλευτή του κόμματος Κωστή Ευσταθίου και της οικογένειάς του για το θάνατο του υιού του, Στυλιανού, που έχασε σήμερα τη μάχη που έδινε για τη ζωή σε νοσοκομείο της Γερμανίας".

Παράλληλα, με tweet του στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ έγραψε: "Στον αγαπητό μου φίλο, συναγωνιστή και συνεργάτη Κωστή Ευσταθίου , πέρα από τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη συμπαράσταση μου. Η σκέψη μου είναι μαζί σας"

Στον αγαπητό μου φίλο, συναγωνιστή και συνεργάτη @constantinosefs , πέρα από τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια, στέλνω την αγάπη μου και την αμέριστη συμπαράσταση μου. Η σκέψη μου είναι μαζί σας

— Marinos Sizopoulos (@sizopoulos) July 12, 2018

Τα συλλυπητήρια του εξέφρασε κι ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης. Ο ίδιος έγραψε στο twitter: "Έχω πληροφορηθεί με μεγάλη θλίψη τον θάνατο του αγαπημένου γιου του φίλου και βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη στον φιλο Κωστή και την οικογένειά του. Είμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι δίπλα του".

Έχω πληροφορηθεί με μεγάλη θλίψη τον θάνατο του αγαπημένου γιου του φίλου και βουλευτή της ΕΔΕΚ, Κωστή Ευσταθίου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια και εύχομαι ο Θεός να δίνει δύναμη στον φίλο Κωστή και την οικογένειά του. Είμαστε αυτές τις δύσκολες ώρες όλοι δίπλα του. pic.twitter.com/hdm6Bi3nLA

— Δημήτρης Συλλούρης (@Syllouris) July 12, 2018"Πάλεψες αλλά δεν τα κατάφερες. Έγινες και εσύ αστέρι...Καλό ταξίδι Στυλιανέ" έγραψε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΔΕΚ, Μαρία Παναγιώτου.

Πάλεψες αλλά δεν τα κατάφερες. Έγινες και εσύ αστέρι...Καλό ταξίδι Στυλιανέ.

— maria panayiotou (@riapan82) July 12, 2018Ο άτυχος Στυλιανός, ήταν 23 ετών φοιτητής Νομικής στην Κομοτηνή.
Keywords
Τυχαία Θέματα