Απειλούν να σκοτώσουν διάσημη ηθοποιό λόγω της ταινίας της

Απειλές για την ζωή της δέχεται μια από τις διασημότερες ηθοποιούς του Bollywood, εξαιτίας του ρόλου της στην επερχόμενη ταινία της.

Πρόκειται για την πανέμορφη ηθοποιό, Deepika Padukone, η οποία παίζει στην ινδική ταινία «Padmavati», στην οποία υποδύεται μια όμορφη βασίλισσα της Κάστας,Rajput, η οποία κατά το θρύλο προτίμησε να θέσει τέρμα στη ζωή της, από το να πιαστεί αιχμάλωτη του μουσουλμάνου Σουλτάνου του Δελχί, Allaudin Khilji.

Εξαιτίας κάποιων σκηνών της ταινίας «Padmavati», ο Επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος,

"Bharatiya Janata Party" (BJP), Suraj Pal Amu, προσέφερε 100 εκατομμύρια ρουπίες ($1,5 εκατ.) σε όποιον αποκεφαλίσει την 31χρονη ηθοποιό και τον σκηνοθέτη της ταινίας, Sanjay Leela Bhansali.

Εκτός από τον Επικεφαλή του BJP, τα πυρά τους,κατά της ηθοποιού, έριξαν και μια μερίδα από ακροδεξιές οργανώσεις, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι στην πλοκή της ταινίας παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων, το ειδύλλιο μεταξύ της Ινδής βασίλισσας και ενός μουσουλμάνου κατακτητή.

Τί απαντά η Deepika Padukone

Την δική της απάντηση,στις "απειλές-θανάτου", προς το πρόσωπό της, έδωσε η διάσημη ηθοποιός. Μιλώντας στην "Μumbai Mirror" η Deepika Padukone, δήλωσε χαρακτηριστικά «Σε αυτό το σημείο, ως γυναίκα, καλλιτέχνις και πολίτης αυτής της χώρας νιώθω θυμό, απογοήτευση και ταυτόχρονα το βρίσκω διασκεδαστικό». Και συνέχισε: «Δεν θα φοβηθώ ποτέ. Ο φόβος είναι ένα συναίσθημα που δεν έχω νιώσει ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα