Απειλές κατά της ζωής της δέχθηκε η Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Καταγγελία στην αστυνομία για απειλές που δέχθηκε κατά της ζωής της και των παιδιών της, υπέβαλε η Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Mιλώντας στο Sigmalive, η κα Χαραλαμπίδου ανέφερε ότι δέχθηκε τρία απειλητικά τηλεφωνήματα την προηγούμενη Δευτέρα και προχώρησε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία.

Τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε ο Αρχηγός, ο οποίος χειρίστηκε προσωπικά το θέμα, προσθέτοντας ότι εμπιστεύεται

τους χειρισμούς του.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Ανδρέας Αγγελίδης, τόνισε ότι η καταγγελία της κας Χαραλαμπίδου διερευνάται με πάσα σοβαρότητα.

Η Βουλευτής του ΑΚΕΛ φαίνεται να δέχθηκε απειλές μέσω τηλεφώνου και γραπτών μηνυμάτων, από τρεις διαφορετικούς αριθμούς, εναντίον της ιδίας και την οικογένειας της. Την απείλησαν επίσης για τοποθέτηση βόμβας στο αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες και στα τρία τηλεφωνήματα η φωνή που ακούστηκε ήταν αντρική με τις απειλές να εκτοξεύονται στα Κυπριακά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τρία τηλεφωνήματα, έγιναν από την επαρχία Λεμεσού και από καρτοτηλέφωνο. Ήδη η αστυνομία λαμβάνει μέτρα για την προστασία της κας Χαραλαμπίδου, μεταξύ των οποίων και αυξημένες περιπολίες έξω από την οικία της.

Δεν αποκλείεται οι απειλές να έχουν σχέση με ευαίσθητα θέματα, τα οποία έχει φέρει κατά καιρούς στην επιφάνεια, πλήττοντας γνωστά πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα