Απάντηση Τάσου Μιχαηλίδη στην ανακοίνωση ΟΣΕΛ

Χρησιμοποιώντας προσφιλείς τους μεθόδους με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και τη δημιουργία εντυπώσεων, η γνωστή «ομάδα ΟΣΕΛ» σπεύδει να ανακοινώσει την παύση μου από το ΔΣ της Εταιρείας, υπό τον φαιδρό τίτλο «Εκτός ΟΣΕΛ ο Τάσος Μιχαηλίδης».

Αυτό αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Τ. Μιχαηλίδης προς απάντηση της απόφαση της Γ. Συνέλευσης του ΟΣΕΛ να τον παύσει από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αυτούσια η δήλωση του Τάσου Μιχαηλίδη

Χρησιμοποιώντας προσφιλείς τους μεθόδους με στόχο τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης και

τη δημιουργία εντυπώσεων, η γνωστή «ομάδα ΟΣΕΛ» σπεύδει να ανακοινώσει την παύση μου από το ΔΣ της Εταιρείας, υπό τον φαιδρό τίτλο «Εκτός ΟΣΕΛ ο Τάσος Μιχαηλίδης».

Προς σωστή ενημέρωση σημειώνω ότι παραμένω καθόλα εντός του ΟΣΕΛ ως ένας εκ των Ιδρυτικών του Μετόχων κι έτσι ο ευσεβής τους πόθος παραμένει για άλλη μια φορά ανεκπλήρωτος. Όσον αφορά στο θέμα της παύσης μου με «ομόφωνη απόφαση Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων», αναφέρω ότι ως Μέτοχος Τάξης Α’ ουδέποτε συμφώνησα με παύση μου, στηριζόμενη σε προφάσεις εν αμαρτίαις και υπόγειες συναλλαγές ανάμεσα στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Οι τακτικές αυτές είναι το επισφράγισμα της εξόφθαλμης προσπάθειας παρεμπόδισης της πρόσβασής μου στα αρχεία του ΟΣΕΛ, για να με απομακρύνουν από πληροφορίες που τους εμπλέκουν σε σοβαρά ποινικά αδικήματα.

Η εν λόγω προσπάθεια, υποκινούμενη από καθαρά εκδικητικά κίνητρα, είναι άμεσα συνυφασμένη με καταγγελίες στις οποίες έχω προβεί για σοβαρότατα ποινικά αδικήματα στα οποία εμπλέκεται μερίδα Διευθυντών της Εταιρείας. Υπενθυμίζω ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ, Ιορδάνης Ιορδάνους και Κυριάκος Κυριάκου είναι υπόδικοι και βρίσκονται ενώπιον Δικαστηρίου με «βαρύ» κατηγορητήριο –υπόθεση η οποία όντως πλήττει τη φήμη και τα συμφέροντα της Εταιρείας. Χαιρετίζω, πάντως, το γεγονός ότι επιτέλους αποφάσισαν και δηλώνουν ότι θα σεβαστούν τις δικαστικές διαδικασίες και θα «αναμένουν με υπομονή» την έκβασή τους, παρόλο που και στο σημείο αυτό σκόπιμα παραπλανούν σε σχέση με το τι βρίσκεται ενώπιον του Δικαστηρίου στις 22 Φεβρουαρίου.

Προς απάντηση της μομφής περί εκ μέρους μου «έλλειψης προσπάθειας συνεργασίας», σημειώνω ότι η συνεχιζόμενη ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού προέρχεται από δικό τους πείσμα και δικές τους ενέργειες, με τις οποίες συνεχίζουν να παρεμποδίζουν την επανέναρξη των δρομολογίων του Σταθμού Αρεδιού.

Καταλήγω υπογραμμίζοντας ότι η ανακοίνωση τεχνηέντως περιορίζεται στα περί παύσης μου και δεν υπεισέρχεται στο θέμα της αντικατάστασής μου, καθότι ως γνωρίζουν η θέση μου δεν μπορεί να παραμείνει κενή και ο μόνος αρμόδιος για διορισμό αντικαταστάτη μου παραμένω εγώ ο ίδιος. Σε κάθε περίπτωση, ως Ιδρυτικός Μέτοχος και ασκώντας το δικαίωμά μου να διορίζω πάντοτε τον ένα από τους οχτώ Διοικητικούς Συμβούλους Τάξης Α’ Μετόχων, σύμφωνα με τον κανονισμό 81 του Καταστατικού, έχω διορίσει τον Τάσο Μιχαηλίδη ως Μέλος του ΔΣ του ΟΣΕΛ, προς απογοήτευση αυτών που διακαώς επιθυμούν τον εξοστρακισμό μου από την Εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα