Απάντηση Νικόλα σε Καρογιάν περί καλπονοθείας (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν πρόκειται να μπω σε διάλογο με τον κ. Καρογιάν, ιδιαίτερα όταν έχει απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΔΗΚΟ και τον κόσμο. Ο κ. Καρογιάν αποτελεί παρελθόν για το κόμμα. Έχει πάρει τις δικές του πολιτικές αποφάσεις εδώ και πολύ καιρό Επομένως, θα ακολουθήσει τη δική του πορεία, όπως και το ΔΗΚΟ, που θα συνεχίσει την πορεία του ενδυναμωμένο», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος στην Εκπομπή του

Σίγμα «Μεσημέρι και Κάτι».

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Κάρογιαν περί καλπονοθείας, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε «Αυτά τα λέει εδώ και πέντε χρόνια. Ο ίδιος οργάνωσε τις εκλογές και τις είχε εποπτεύσει και έχασε. Φαίνεται πως μετά από τα όσα χρόνια, δεν μπορεί να διαχειριστεί την προσωπική πικρία που ενδεχομένως να νιώθει από την απόφαση των μελών του ΔΗΚΟ που αποδοκίμασαν τη δική του ηγεσία και έκαναν άλλες επιλογές. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορο των ύβρεων και των χαρακτηρισμών».

Ο κ. Καρογιάν είχε την ευκαιρία να απολογηθεί στην κόσμο του ΔΗΚΟ και να ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του. Αντί τούτου, είπε ο Ν. Παπαδόπουλος, επέλεξε να εκτοξεύσει μια πολεμική ρητορική και να προβεί σε καταγγελίες εναντίον του ΔΗΚΟ, που δεν έκαναν άλλα κόμματα. «Ο ίδιος ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε συγχαρητήρια και δημόσια για τη στάση του ΔΗΚΟ στη Βουλή, ενώ για τον Καρογιάν οι αποφάσεις του ΔΗΚΟ είναι κήρυκες λαϊκισμού», είπε.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του κόμματος, το ΔΗΚΟ θα έχει συνέδριο τον ερχόμενο Μάιο. Αντί να ζητήσει συγνώμη [ο κ. Καρογιάν], προέβη σε καταγγελίες.

Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ και καιρό ο κ. Καρογιάν και άλλοι αποφάσισαν να πολεμήσουν το ΔΗΚΟ και να υποστηρίξουν άλλους υποψήφιους στις προεδρικές εκλογές. Αυτή τη στιγμή, θα ακολουθήσουν τη δική τους πορεία. Δικαίωμά τους», είπε.

Ενδιάμεσος χώρος

Για τον ενδιάμεσο χώρο, είπε πως θα γίνει μια συνάντηση με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς, για να συνεργαστούν από κοινού σε νομοθετικό επίπεδο για να υπάρξουν κοινές προτάσεις και αντιμετώπιση των προβλημάτων, όπως είναι τα ΜΕΔ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στο Κυπριακό και τον τρόπο διαχείρισης των τουρκικών προκλήσεων στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα