Απαντήσεις στο «μυστήριο» με απανθρακωμένο πτώμα σε μπάλα σανού

Σήμερα αναμένεται να δοθούν περαιτέρω απαντήσεις στο μυστήριο με τον εντοπισμό πτώματος απανθρακωμένου, δίπλα από φλεγόμενη μπάλα σανού στο Κιβισίλι.

Γύρω στις 09.30 είναι ορισμένη να διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου άνδρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Από τις εξετάσεις αναμένεται να ληφθούν δείγματα dna προς ταυτοποίηση του νεκρού. Χθες βράδυ εξάλλου αυτοψία στη σκηνή πραγματοποίησαν ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους

και Σοφοκλής Σοφοκλέους.    

Σύμφωνα με τα ευρήματα της αυτοψίας, η εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. 

Χθες βράδυ σε δηλώσεις από τη σκηνή, προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου, ο οποίος ανέφερε ότι «σήμερα λίγο μετά τις έξι το απόγευμα η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε πυρκαγιά σε ανοικτό χώρο στο έδαφος Κιτίου, και κατά την κατάσβεση μπάλας σανού εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα ανδρός. Είμαστε ακόμα στα αρχικά στάδια διερεύνησης της υπόθεσης, στη σκηνή γίνεται αυτοψία από ιατροδικαστές και την Αστυνομία, και είναι πρόωρα να λεχθεί οτιδήποτε αυτή τη στιγμή» είπε.

Πρόσθεσε ότι «το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω είναι ότι το πτώμα εντοπίστηκε κάτω από ύποπτες συνθήκες».

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν ενδείξεις που να υποδεικνύουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ο κ. Ζαχαρίου απάντησε πως «σ` αυτό το στάδιο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οτιδήποτε και όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται».

Και σήμερα, η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις προκειμένου να ρίξει φως στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα