Απαντά στον Κυριάκου για τα περί «σκευωρίας» ο τέως Αρχηγός Αστυνομίας

Στο Μεσημέρι και Κάτι φιλοξενήθηκε ο πρώην Υπαρχηγός, Ανδρέας Κυριάκου. Κληθείς να κατονομάσει αυτούς που του έστησαν την «σκευωρία» όπως λέει, ο κ. Κυριάκου «έδειξε» τον τέως Αρχηγό Αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυστοστόμου.

Σε απάντηση των όσων του καταλογίζει ο κ. Κυριάκου, ο τέως Αρχηγός της Αστυνομίας, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για ανυπόστατους ισχυρισμούς. 

Αυτούσια η δήλωση: 

Ο τέως Αρχηγός της Αστυνομίας, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, αναφερόμενος στους δημόσιους ισχυρισμούς του πρώην Υπαρχηγού Αστυνομίας,

κ. Ανδρέα Κυριάκου, δηλώνει τα ακόλουθα:

1. Οι ισχυρισμοί που εκφράζει δημόσια ο κ. Κυριάκου σχετικά με το πρόσωπό μου είναι ανυπόστατοι, αστήρικτοι και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 

2. Αντιλαμβάνομαι την θέση του κ. Κυριάκου να θέλει να υπερασπιστεί δημόσια ή άλλως πως τον εαυτό του, αλλά απέναντί του δεν είναι ο τέως Αρχηγός Αστυνομίας, αλλά το κράτος, το οποίο τότε αποφάσισε και προχώρησε στην διερεύνηση των ενδεχόμενων πράξεων ή παραλείψεων του όταν ήταν Υπαρχηγός της Αστυνομίας.

3. Σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσω το παράδειγμα του κ. Κυριάκου να καταφύγω σε δημόσιο διάλογο μέσω των ΜΜΕ για να κριθεί ένα θέμα για το οποίο ο Γενικός Εισαγγελέας, με δήλωση του (06/02/2020), διευκρίνισε ότι «η αναστολή της ποινικής δίωξης δεν σημαίνει αθώωση του κ. Κυριάκου».

4. Εν πάση περιπτώσει, επιφυλάσσω τα νόμιμα δικαιώματα μου για τους μέχρι τώρα ή μελλοντικούς ισχυρισμούς και αναφορές του κ. Κυριάκου που θίγουν το όνομα, την υπόληψη και την επαγγελματική μου πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα