Απαγορεύει την παρουσία οπαδών της στα εκτός έδρας ματς η Λιόν

Η διοίκηση της Λιόν ξεκίνησε να παίρνει μέτρα μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στο ματς Κυπέλλου με την Παρί FC και είχαν ως συνέπεια τη διακοπή της αναμέτρησης.

Ως πρώτο μέτρο ο γαλλικός σύλλογος αποφάσισε ν΄ απαγορεύσει στους οπαδούς της να ενισχύσουν την ομάδα στα εκτός έδρας ματς που ακολουθούν, ενώ όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εκδόθηκε «οι ομάδες ασφαλείας έχουν ήδη αρχίσει να αναλύουν όλες τις εικόνες και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για να τιμωρήσουν κάθε άτομο που ταυτοποιείται.

Η Ολιμπίκ θα εφαρμόσει τις

μέγιστες ποινές με δύναμη και αποφασιστικότητα, συμπεριλαμβανομένης του δια βίου αποκλεισμού από το γήπεδο.»

Η ανακοίνωση: «Η Ολιμπίκ Λιόν καταδικάζει για άλλη μια φορά έντονα όλη τη βία που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί FC, καθώς σε μία περίοδο που το γαλλικό ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου κρίση, αυτά τα περιστατικά είναι απαράδεκτα και αποτελούν σοβαρή απειλή για το άθλημά μας.

Από το απόγευμα της Παρασκευής, ο σύλλογος τέθηκε στη διάθεση των ανακριτών και των αρχών, ώστε να ρίξει φως σε όλες τις πράξεις που διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της βραδιάς και να αποδοθούν ευθύνες.

Η Ολιμπίκ Λιόν θα αναλάβει όλες τις ευθύνες της και τώρα δείχνει εξαιρετική αποφασιστικότητα να δει αυτούς που ενεπλάκησαν, ανεξάρτητα από τη συμμετοχή τους στην ομάδα, να τιμωρούνται.

Έτσι, η Ολιμπίκ Λιόν αποφάσισε να υποβάλει καταγγελία μετά από αυτό το ξέσπασμα βίας και θα λάβει τα πιο αυστηρά μέτρα κατά των ατόμων που εμπλέκονται μετά τις ταυτοποιήσεις, συμπεριλαμβανομένων των υποστηρικτών της Λυών που θα πρέπει ν΄ ανησυχούν.

Οι ομάδες ασφαλείας έχουν ήδη αρχίσει να αναλύουν όλες τις εικόνες και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για να τιμωρήσουν κάθε άτομο που ταυτοποιείται. Η Ολιμπίκ θα εφαρμόσει τις μέγιστες ποινές με δύναμη και αποφασιστικότητα, συμπεριλαμβανομένης του δια βίου αποκλεισμού από το γήπεδο.

Οι εμπλεκόμενοι δεν έχουν θέση στο γήπεδο, η βία δεν γίνεται πλέον ανεκτή στα γήπεδα. Αυτά πρέπει να αποτελούν αντικείμενο τεχνολογικών προσαρμογών και να είναι καλύτερα οργανωμένα για τον εντοπισμό των ταραχοποιών. Η βία πρέπει να καταδικάζεται σθεναρά από όλους τους ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων των οπαδών.

Περισσότερο από ποτέ, πρέπει να εξαλείψουμε αυτά τα φαινόμενα χουλιγκανισμού και να διώξουμε όλους όσοι είναι εχθροί - με τις πράξεις τους - του ποδοσφαίρου, αλλά και των συλλόγων που ισχυρίζονται ότι είναι.

Στο πλαίσιο αυτό, μέχρι νεωτέρας και μέχρι να ρίξει φως στην ταυτοποίηση των δραστών, η Ολιμπίκ Λιόν αποφάσισε να απαγορεύσει στους οπαδούς της να ταξιδεύουν στους εκτός έδρας αγώνες της.»

 ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απαγορεύει, Λιόν,apagorevei, lion