«Απαγορευτικό» για Φόρσμπεργκ, Κεϊτά

Η Λειψία δημιουργήθηκε εδώ και λίγα χρόνια και η άνοδός της είναι ραγδαία. Το 2017 ήταν η μεγάλη έκπληξη της Μπουντεσλίγκα, κατακτώντας τη δεύτερη θέση και την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Ηταν επόμενο ορισμένοι παίκτες της να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων. Ομως, ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να τους κρατήσει και μάλιστα το επιχείρημά του είναι ακράδαντο.

«Θα ήταν

εντελώς ανεύθυνο να τους πουλήσουμε τώρα», είπε κατηγορηματικά ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Ολιβερ Μίνστλαφ αναφερόμενος στον Εμίλ Φόρσμπεργκ και τον Ναμπί Κεϊτά, που «έλαμψαν» στην εκπλήκτική πορεία της Λειψίας. Ο Σουηδός είχε 19 ασίστ και οκτώ γκολ, ενώ ο Κεϊτά ήταν ο βασικός φορ της ομάδας και η αξία του υπολογίζεται στα 50.000.000 ευρώ. Οι «μνηστήρες» όμως θα πρέπει να περιμένουν.

«Δεν γίνεται να αφήσεις κάποιον από τους κορυφαίους παίκτες σου να φύγει τώρα. Ο Εμίλ και ο Ναμπί έχουν εξαιρετικό ταλέντο και μεγάλη προοπτική. Είμαστε ευτυχείς ως σύλλογος που βοηθάμε κι εμείς την εξέλιξή τους και τώρα θα τους δούμε να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο Champions League. Παρότι δεν έχουμε ακόμα επίσημες προτάσεις, είναι δεδομένο ότι αυτά τα δύο παιδιά έχουν προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Είναι λογικό, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθούμε», δήλωσε ο Μίνστλαφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα