Απαγωγή 10χρονων: Οι εξελίξεις μετά τη σύλληψη του 41χρονου

Εξελίξεις αναμένονται σήμερα με την υπόθεση της απαγωγής των δεκάχρονων στη Λάρνακα, μετά και τη σύλληψη του 41χρονου την Παρασκευή (28/9).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος νοσηλευτής που συνελήφθη χθες σε σχέση με την υπόθεση αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Σε ανακοίνωση η Αστυνομία ανέφερε ότι σε σχέση με την

υπό διερεύνηση υπόθεση της απαγωγής των δύο 10χρονων αγοριών, η Αστυνομία προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη 41χρονου, για το αδίκημα της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, αναφέρει μέσω Twitter η Αστυνομία.

Να θυμίσουμε ότι η Αστυνομία, αξιολογώντας και το περιεχόμενο των καταθέσεων του 35χρονου υπόπτου, οδηγήθηκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο φέρεται να συνδέεται με τον 35χρονο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για νοσηλευτή, ο οποίος φέρεται να έδινε στον 35χρονο συγκεκριμένα ψυχοτρόπα φάρμακα, τα οποία, όπως διαφάνηκε, ο φερόμενος απαγωγέας χορήγησε και στα δυο 10χρονα, όταν τα οδήγησε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος φέρεται να προσπάθησε να επηρεάσει γιατρό ούτως ώστε να πει ότι παρακολουθούσε τον 35χρονο ενώ δεν τον παρακολουθούσε.

Τα εν λόγω φάρμακα, όπως είχε αναφέρει και σε ρεπορτάζ του το SigmaLive, είναι συνταγογραφούμενα και η χορήγησή τους δεν είναι επαναλαμβανόμενη, δηλαδή μόνο ο γιατρός μπορεί να γράψει την επαναληπτική χορήγησή τους σε κάποιον ασθενή.

Keywords
Τυχαία Θέματα