Άντρος: Με δυο εβδομάδες καθυστέρηση έλαβα τα έγγραφα

"Με έκπληξη διαπίστωσα χθες ότι τα έγγραφα είχαν σταλεί και σε μένα δύο εβδομάδες μετά, που εστάλησαν στους άλλους", δήλωσε το πρωί ο Άντρος Κυπριανού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ανέφερε, μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι απέστειλε και σε μένα τον φάκελο και του απάντησα ότι δεν τον έλαβα. Ακολούθως τον έψαξα και τον βρήκα. Είχε αποσταλεί στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, όταν απουσίαζα στο εξωτερικό και τα πλείστα στελέχη του ΑΚΕΛ ήταν σε διακοπές.

Θεωρώ προσβολή για τα υπόλοιπα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου,

δήλωσε ο κ. Κυπριανού, την κίνηση του Προέδρου Αναστασιάδη. Όφειλε, υπέδειξε, να δώσει τα έγγραφα σε όλους και όχι μόνο σε μένα προσωπικά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί το έπραξε, ανέφερε, με ενοχλεί αυτό το γεγονός και δεν ευθύνομαι εγώ γι αυτό.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ διατύπωσε μάλιστα την προσωπική εκτίμηση ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεν ανησυχεί από την κριτική, που του ασκούν τα υπόλοιπα κόμματα, παρά μόνο από την κριτική του ΑΚΕΛ.

Απόδειξη, είπε, ότι έχει γίνει διαχωρισμός αρμοδιοτήτων και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, έχει αναλάβει την «βρόμικη δουλειά» και απαντά στο ΑΚΕΛ, ενώ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, εμφανίζεται ως ευγενής και εκλεπτισμένος και δεν απαντά ποτέ στο ΑΚΕΛ.

Θιγμένος ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε παρέμβαση, χαρακτηρίζοντας προσβολή τις δηλώσεις τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον κ. Χριστοδουλίδη.

Δεν ανέμενε ποτέ αυτούς τους χαρακτηρισμούς από τον κ,. Κυπριανού για τη δουλειά, που κάνει, είπε.

Ποτέ, τόνισε, δεν ξεκινήσαμε επίθεση κατά του ΑΚΕΛ. Καθηκόντος πρέπει να απαντάμε στις επιθέσεις, που δεχόμαστε.

Η πολιτική αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης είναι, σημείωσε, θεμιτή.

Ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε αστειότητες τα περί διαχωρισμού ρόλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα