Αντρέ Σκέμπρι: Μείνετε δίπλα μας, σας χρειαζόμαστε(video)

Μιλώντας στα Ελληνικά επέλεξε ο Αντρέ Σκέμπρι να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τον οποίο κάλεσε να μείνει δίπλα στην ομάδα διότι τον έχει ανάγκη.

Ο διεθνής Μαλτέζος επιθετικός, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου , σημείωσε πόσο σημαντικό είναι να βοηθήσουν οι παλαιότεροι παίκτες τους καινούργιους να προσαρμοστούν όσο το δυνατό καλύτερα.

Επίσης, τόνισε πως έχει δημιουργηθεί μία πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να στοχεύσει πιο ψηλά από πέρσι, ενώ συμπλήρωσε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ

είναι ένας μεγάλος Σύλλογος στην Κύπρο και συνεπώς οι μεγάλοι Σύλλογοι διεκδικούν πρωταθλήματα και κύπελλα

Σχολίασε πως η ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα μας φέρνει υγιή ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, κάτι που τους βοηθά στο να βελτιώνονται.

Εξέφρασε την άποψη πως η πίεση που πάντα υπάρχει στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ικανή να οδηγήσει έναν ποδοσφαιριστή στο να γίνεται καλύτερος, ενώ υπογράμμισε πως όταν ένας παίκτης παίζει υπό πίεση, δείχνει κατά πόσο είναι καλός ή όχι.

Ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να βοηθά την ομάδα να υλοποιεί τους στόχους της και πως δεν τον νοιάζει εάν ο ίδιος σκοράρει ή κάποιος άλλος επιθετικός. Παράλληλα, δήλωσε αισιόδοξος ότι τα δικά του γκολ θα έρθουν στα σίγουρα.

Έδωσε έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι νιώθει χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και στην Κύπρο, καθώς αυτό είναι κάτι που τον βοηθά να βγάζει ακόμη καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο.

Παραδέχτηκε πως είναι ποδοσφαιριστής που προσπαθεί να δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, με αστεία και πλάκες, κάτι που - όπως επεσήμανε - θεωρεί ότι χρειάζεται μία ομάδα.

Ακόμη, ο Αντρέ Σκέμπρι περιέγραψε ένα περιστατικό με εκείνον πρωταγωνιστή, που διαδραματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Μάλτας και το οποίο σχολιάστηκε ιδιαίτερα θετικά σε όλη την Ευρώπη.

Όπως εξήγησε, παραχώρησε ιπποτικά το περιβραχιόνιο στον συμποδοσφαιριστή του Άλφρεντ Ελφιόνγκ, ο οποίος αν και γεννήθηκε στη Νιγηρία αγωνίζεται για την Εθνική Μάλτας, μία κίνηση που όπως ανέφερε αποσκοπούσε στο να του αποδείξει ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του, αλλά και όλη η Μάλτα, είναι κατά του ρατσισμού.

Keywords
Τυχαία Θέματα