Αντωνίου: "Ξεπεράστηκε το σοκ"

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και το επόμενο ντέρμπι με Ομόνοια, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου τονίζοντας ότι ξεπεράστηκε το σοκ από την ήττα της Δευτέρας.

Αρχικά είπε:

"Ασπίδα προστασίας και αποφασιστικότητα από τον πρόεδρο της ομάδας για να επιτευχθεί ο στόχος της χρονιάς. Ήταν μια ήττα που μας πίκρανε όλους, αλλά υπάρχουν άλλα 12

ντέρμπι μπροστά μας. Να αποφύγουμε τα λάθη και να είμαστε εκεί και να εκμεταλλευτούμε τα λάθη που θα κάνουν οι άλλοι".

Για τα αγωνιστικά:

"Ο Ρόμο βγήκε από το νοσοκομείο, όμως θα εξεταστεί ξανά σήμερα από νευροχειρούργο. Ο Σαβανέ είναι εκτός και χθες και σήμερα εξ αιτίας κάποιων χτυπημάτων. Ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να προπονηθεί και θα είναι παρών στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Ομόνοια. Εκτός προπονήσεων είναι ο Ντόσα Τζούνιορ".

Για την παρουσία του κόσμου με Ομόνοια:

"Ο κόσμος θα μας ακολουθήσει και αυτή τη φορά. Ξεπεράστηκε το σοκ που υπήρχε μετά την ανακοίνωση. Είναι πολλά τα ντέρμπι και παίζονται πολλοί βαθμοί. Θα πρέπει να είμαστε όλοι κοντά και στο τέλος να κάνουμε ταμείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα