Αντιπροσωπία του Κόμματος Οικολόγων Πράσινων της Ελλάδας

ΕΝΟΨΕΙ των βουλευτικών εκλογών στην Κύπρο, το νησί επισκέφθηκε αντιπροσωπία του Κόμματος Οικολόγων Πράσινων της Ελλάδας, μεταξύ 24 και 26 Μαρτίου, διάστημα κατά το οποίο πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών της ελληνικής αντιπροσωπίας με το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών. Ανακοίνωση αναφέρει ότι «η επίσκεψη των

Οικολόγων Πράσινων στην Κύπρο έδωσε την ευκαιρία να συζητηθούν επίκαιρα κρίσιμα θέματα για τις δύο χώρες αλλά και την Ευρώπη, όπως η προσφυγική και οικονομική κρίση, οι προτάσεις βιώσιμης διεξόδου και μετασχηματισμού της οικονομίας και κοινωνίας, η προστασία του περιβάλλοντος και η διαχείριση απορριμμάτων και αποβλήτων». Προσθέτει ότι «με την ευκαιρία του εορτασμού της Εθνικής Επετείου, ο βουλευτής των Οικολόγων Πράσινων της Ελλάδας Γιώργος Δημαράς εκπροσώπησε τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου Νίκο Βούτση» στους εδώ εορτασμούς.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η αντιπροσωπία των Οικολόγων Πράσινων επισκέφτηκε τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός και το σημείο όπου πραγματοποιείται εκδήλωση διαμαρτυρίας για τους αγνοούμενους από την τουρκική εισβολή. Στην αντιπροσωπία συμμετείχαν ο Γιώργος Δημαράς - Οικολόγος Πράσινος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, η Χριστίνα Ευθυμιάτου - Συντονίστρια της Εκτελεστικής Γραμματείας, τα μέλη της ΕΓ Τηλέμαχος Σπασίδης και Κώστας Διάκος και τα μέλη του Πανελλαδικού Συμβουλίου Εύα Πάσχου και Ντεντέμη Ρωμαλιάδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα